Diskuse o počasí Vyhledávání
Mike11: palma Jo a ty počty obětí jsou ve všech těch státech počítány podle stejné metodiky? To je otázka kterou argumentoval Babiš na ty čísla, co jsem vám ukázal. Do písmene přesně ta ... Více
Zasláno 13.10.2021 16:09 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Kolik těch dětí co nosili poctivě roušku a nestýkali se s ostatními je vážně nemocných oproti těm, co na to kašlali? Jak to souvisí s očkováním? Ukažte data, čísla, ne hospodské ... VíceZasláno 13.10.2021 16:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma ČR 2800 úmrtí/mil. obyvatel Německo 1096 Francie 1680 Rakousko 1189 Kde soudruzi z V4 udělali chybu? Podle těch vašich teorii vycucaných z prstu už měl být klid, protože jsme ... VíceZasláno 13.10.2021 15:49 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Ano lockdown se začíná vracet, protože je nízká proočkovanost díky dezinformacím, které jste tu celý rok šířil. Děkujeme! VíceZasláno 13.10.2021 15:05 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Jaká studie a co konkrétně je v ní špatně? Jinak to nad tím co jsem napsal demagogicky ignorujete? VíceZasláno 08.10.2021 09:38 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Tak ještě že trend v ČR je stejně pozitivní Flegr..Flegr jo to je ten, který přesně před rokem strašil, že budou desítky tisíc mrtvých, že přeplněné nemocnice nebudou moct poskytnout ... VíceZasláno 07.10.2021 21:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Odborníci však zdůraznili, že rizika jsou vzácná a srovnatelná s riziky jiných vakcín proti chorobám, jako je hepatitida B, spalničky, příušnice a zarděnky a chřipka. VíceZasláno 07.10.2021 12:25 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Yurri Bohužel ten trend u nás není dobrý, každý týden je 1,5x více lidí na JIP stejně jako počet nově diagnostikovaných. Malá proočkovanost dělá svoje.. VíceZasláno 07.10.2021 09:26 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Takže když je vašemu dítěti zle a 1 doktorka ho odmítne vyšetřit, pokrčíte rameny a půjdete domů? Já tam vidím příběh jenom z jedné strany, nikde se nepíše kdy se stav natolik ... VíceZasláno 03.10.2021 17:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Nechá. Vyšetřuje jí teď policie. Je cool si stěžovat na systém a hrát si na ublíženého, na druhou stranu ta matka měla možnost vybrat si jiného lékaře nebo zavolat sanitku sama. ... VíceZasláno 03.10.2021 17:17 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma *nechá VíceZasláno 03.10.2021 15:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Snižuje riziko hospitalizace o polovinu Vakcína o 90% a je už nějakou dobu dostupná všem.. VíceZasláno 02.10.2021 12:15 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Je tu očkovací diktatura!!!!!!!!! Vyhodil bych tě od zkoušky!!!!!!!!! Kdybyste nevěděli, to je "rozhovor dvou imunologů", ne rozhovor Tomia s Bobošíkovou VíceZasláno 29.09.2021 08:52 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma A proč by mělo testování a vývoj vakcíny navždy trvat stejně dlouho jako v 80. letech? Moderní medicína je dál a dělá pokroky. Tam není ani mechanismus, jak by mohli vzniknout ... VíceZasláno 23.09.2021 22:07 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Mě není, já si tu věčně nestěžuji.. jsem rád za moderní medicínu, za očkování, že mi neumře půlka rodiny na nějakou banalitu.. nechápu tedy ten komentář. VíceZasláno 23.09.2021 20:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Doporučuji takové Kongo nebo Súdán, ne turistické destinace v Tunisu. Ale klidně se tam přestěhujte, žádné očkování, žádné roušky, žádné testy, vždyť je v Evropě a ve vyspělém ... VíceZasláno 23.09.2021 19:21 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Sorry tak jsem se spletl. Ne středověk, ale Afrika Tam očkování moc nemají a jsou happy, nebo ne? VíceZasláno 23.09.2021 18:25 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Takže raději středověk a smrt než očkování Trochu děsivé, jak lidi přemýšlí .. Palma máte 2 děti, takže podle vaší rétoriky by mělo 1 zemřít. Odvykl jste si né? Zkuste takový hovadiny ... VíceZasláno 23.09.2021 15:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Pro lékaře musí být strašně frustrující intubovat antivaxery.. pak si otevřít diskuzi na novinkách nebo tady a přečíst si, že lže a manipuluje.. uf lidi jsou duševně nemocní. VíceZasláno 23.09.2021 09:58 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Yurri no především nemůžete nařídit povinné očkování, to by pak spadli volební preference těsně před volbami VíceZasláno 17.09.2021 14:17 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší