Diskuse o počasí Vyhledávání
Mike11: palma Jediný kdo tu manipuluje s fakty jste vy. Na grafu si můžete sám porovnat roční období. Oproti předchozímu roku v zemích jako je UK, Francie, Portugalsko a další nedochází k exponenciálnímu ... Více
Zasláno 17.10.2021 16:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Dobrým příkladem je Japonsko - 66% proočkovanost. Slušně se na podzim promořili. Křivka počtu úmrtí však zůstala nízko. Na rozdíl od málo proočkované východní Evropy. VíceZasláno 17.10.2021 13:58 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Ani v Izraeli to nebyla nejsmrtelnější vlna, právě naopak. Na rekordní počet případů. V Singapuru s populací 1/2 ČR mají při nejhorší vlně 10x méně úmrtí jak ČR při nejhorší vlně. V ... VíceZasláno 17.10.2021 13:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Jinak 10% se může zdát jako malý rozdíl, ale je to těch našich 500 tisíc nenaočkovaných důchodců Ne že bychom neměli pro ně vakcíny, máme dezinformace... nic jiného za tím není. VíceZasláno 17.10.2021 03:23 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: A teď země, kde vyhrály dezinformace o očkování. Z toho jasně vyplývá, že země s očkovaností pod 50% mají teď nejsmrtelnější vlnu covidu, zatímco země s proočkovaností nad 60% mají ... VíceZasláno 17.10.2021 02:26 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: A další země VíceZasláno 17.10.2021 02:21 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Ai-kun Je tam 58,8 % naočkovaných tzn. skoro jako u nás (56,3 %) Takže jo, budeme je následovat. Možná bude nějaká forma omezení, které budou bolet ekonomicky. A to jen a pouze díky ... VíceZasláno 17.10.2021 02:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Ano přesně tak, vy a spousta dalších lidí kteří dezinformují ostatní Asi chcete Rumunsko https://www.rferl.org/a/romania-covid-record-fatal... VíceZasláno 15.10.2021 15:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Sorry já už nemám sílu vám na to odpovídat. Je to jako se bavit s 5 letými dětmi palma Ano, skutečně je těžko předvídatelné co se bude dít když se sejde chřipka a covid. Nikdy předtím ... VíceZasláno 14.10.2021 18:48 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Jako já nevím..ale raději bych si zaplatil vakcínu.. než si pak platit JIP a pohřeb Co kdyby jste vy dva zkusily vymyslet nějaký nový lék, třeba vakcínu na rakovinu.. a pak už vidím ... VíceZasláno 14.10.2021 17:30 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Vakcína je pro rodiny zdarma, pro stát stojí zlomek co testy, lockdowny a lidi na JIP do kterých byste dával ivermectin. 1 dávka vakcíny stojí 300 Kč 1 den na JIP desetitisíce, ... VíceZasláno 14.10.2021 14:56 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma To už jsem se snažil dřív vysvětlit, ale je to jako mluvit do dubu. Singapur má max. 82% proočkovanost né že 100%. To je první věc. Druhá věc je že vakcína dokáže zabránit vážnému ... VíceZasláno 14.10.2021 01:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Teď ta školní doktorka může sundat roušku (a já jsem pro) - DÍKY OČKOVÁNÍ Takže ano paradoxně díky očkování bych byl i pro aby se sundaly roušky. I když v MHD bych je nechal, ... VíceZasláno 13.10.2021 19:50 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Data jsou, jen vy je nejste schopný dohledat. Pro vás je jednodušší vyhledat, že na reflexu Peková něco řekla o rouškách tak je to pravda. Lékaři, kteří dennodenně za 40 let praxe ... VíceZasláno 13.10.2021 19:31 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma A nebojte ty data že očkování chrání i děti před hospitalizací tady jsou. Že vy je nechcete dohledat abyste mohl dál lhát je věc druhá.. VíceZasláno 13.10.2021 19:23 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Nepsal jsem o dětech, ale o celé populaci. To jen vy je furt před sebe stavíte jako štít abyste mohl používat manipulace. Jak v březnu když nějaký otec před děckem se hádal s ... VíceZasláno 13.10.2021 19:18 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Já čekám na ty data, do té doby jste lhář. Třeba vás už žere svědomí, kdybyste místo šíření zmanipulovaných studií o koňském odčervovači od Berana nebo politické kampani paní ... VíceZasláno 13.10.2021 19:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma " k jejich přímému ohrožení na životě" Vy se inspirujete někde u proslovů Volného? 500.000 důchdoců není naočkovaných, protože celý rok četly (i vaše) výplody na soci. ... VíceZasláno 13.10.2021 17:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Asi jako když jste "nedoporučoval" očkování těhotným https://www.scientificamerican.com/article/pregnan... VíceZasláno 13.10.2021 16:18 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Ničím neuhýbám, já se ptám proč "nedoporučujete očkování" když přesně kvůli tomuhle jdeme opět do háje a rostou čísla v nemocnicích? VíceZasláno 13.10.2021 16:16 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší