palma
A další manipulace od vás kdy ,,nenápadně,, mícháte hrušky s jabkama...
Je tam výslovně napsáno, že proti hospitalizaci, těžkému průběhu a smrti vakcína chrání dál...A v tom je právě smysl očkování..
Že se i očkovaný může infikovat nikdo nepopírá a nepopíral..
Trapný pokus od vás opět jen, zdiskreditovat význam očkování a protilátek ..
Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
swan1
To jste kabrňák, když jste tak rychle skouknul všechny ty grafy a pročetl text z těch odkazů....za deset minut..
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa211458...
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa211411...
Vím, že vám dělá potíže něco přečíst, natož z toho pochopit o co jde...s tím jste se ostatně nikdy netajil, napadání je vaše doména, to je známo i z minulých let.
swan1
Ano, ale řeč byla o tomto - "Pfizer už dříve ukázal několik studií, podle kterých by protilátková imunita po plném očkování měla vydržet šest měsíců a déle. Tato zjištění ovšem nejnovější výzkumy vyvracejí. "
A to tedy vyvracejí, to že trvá ochrana před těžkým průběhem a hospitalizacemi, jsem nevyvracel.. že napíšu A a vy se bavíte o B je váš problém..
palma
Ne..
Nebavím se o B.. Nýbrž o A i B..
Pfeizer ani jiný výrobce nikdy negarantoval 100% imunitu, ta imunita existuje, jen s přibývající dobou od očkování slábne..
U někoho je vyšší a slábne pomaleji, u jiných skupin nižší a rychleji, dáno celkovou kondicí imunitního systému a především věkem..
Ale vy klidně napíšete, že Pfeizer lhal o účinnosti vakcíny, že účinkuje jen 2 měsíce a bla, bla.. To je A..
Ale to důležité, co vakcína především i další měsíce obstarává, tedy mnohonásobně snižuje riziko hospitalizace, těžkého průběhu a smrti klidně pominete, ačkoli je to tam jasně psáno..a to je B.
No nic, zkusil jste to....
palma
Studie Pfizeru byla na variantu Alfa, až vyjde další v zimě na aktuální Deltu, tak už může být rozšířená Delta +, pochybuju, že by Pfizer vysloveně lhal, jen sběr dat pro studii může trvat dlouhé měsíce. Teď už lidi nebudou dodržovat skoro nic, takže nová varianta může být každé 2 měsíce, nemusí to být problém, uvidíme co ty rekombinace, při té virulentnosti jsou ta naše opatření spíš úsměvná, viz třeba min. 15 min. kontakt s poz. pro karanténu, v reálu stačí 1 nadechnutí, vstup viru přes oči...
Yurri
Však já to psal přede dvěma dny u jiného článku ohledně snížené účinnosti, jen zde pánové tomu nechtějí, nebo neumí porozumět, není to v současnosti o znevěrohodnění v případě hospitalizací, alébrž, jak jsem psal a píšete i vy... a to o tom, že se to zcela stejně bude šířit u očkovaných, a jelikož očkovaní mají vůči neočkovaným volnější režim, budou to šířit více a budou šiřiteli mutací, a ty pak budou obcházet účinnost vakcíny, prostě k tomu dojde, tak to je.. jestliže tu imunologové říkají, že když nebudou lidé očkovaní, tak se bude virus volně šířit a mutovat, tak z toho teď plyne, že se bude virus prakticky stejně šířit mezi naočkovanými a tím pádem mutovat a kdo ví, jestli nebude mutovat "hůře" protože bude obcházet blokování dané vakcínou.. to jsem tam tak nějak psal..
Tak tu máme konec další ,,cool,, antivax legendy..
Nojo, no .
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bublina-okolo-z...
charlie
Ne, to není stejné..
Nechat si vpravit do těla očkovací látku vyvinutou vědci pro lidi a schválenou pro tento účel evropskou lékovou agenturou., přispět tak významně k nějaké úrovni kolektivní imunity a nebo se zcela nesmyslně nasypat antiparazitikem pro krávy a koně, to opravdu stejné není...
Jo, jo, pokusy s lockdownem a rouškama se začínají vracet jako bumerang, děcka už to odsírají i s očkováním, pokud ho mají, aleží už i na JIPkách..https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/epidemie-viroz...
A nejspíš jich na JIP leží více s v článku uvedenými onemocněními, než s kovidem..
"Snažíme se hospitalizovat pacienty z jiných zdravotnických zařízení a naopak. Nárůst nemocných v téhle míře jsme neočekávali a myslím, že to nečekali ani pediatři. Je to pro nás problém, protože s lůžkovou kapacitou už jsme na hraně,“ řekl Boženský, který vede oddělení s 30 lůžky, z toho pět je na jednotce intenzivní péče (JIP).
Podotkla, že v nemocnicích končí jen děti, jejichž stav je těžší a domácí léčba by nestačila. „O vážnosti situace svědčí to, že máme stále plnou i naši poměrně velkou dětskou JIP. Řada dětí má tak velké potíže, že se neobejdou bez masky, přes kterou dýchají kyslík či zvlhčený vzduch, často s přídavkem dalších léčiv,“ dodala Murínová.
Zdroj: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/epidemie-viroz...
No a při tom všem, co teď lítá ve vzduchu, by je nějaký chytrák doporučoval očkovat... jestli po tom očkování v následujících dvou týdnech to děcko chytne tu virozu, tak je to lístek právě na tu JIPku, měli by to pořádně zvážit s tím očkováním..
Mike11
A jéje kovid se znovu šíří,a kvůli mě!, jsem to ale borec..A když jsem tu před půl rokem říkal, že lockdown je jízdenka do pekla díky pozdějším onemocnění na virozy a bakteriální omenocnění dýchacích cest, tak mne tu někdo označoval za šiřitele lží.. sakra, kdopak to byl, no už si to nepamatuju..stejně jako asi vy..
Zajímalo by mne současné porovnání, kolik leží dětí na JIP s covidem a kolik s jinou infekcí..
palma
ČR 2800 úmrtí/mil. obyvatel
Německo 1096
Francie 1680
Rakousko 1189
Kde soudruzi z V4 udělali chybu? Podle těch vašich teorii vycucaných z prstu už měl být klid, protože jsme se přeci promořili a tak nepotřebujeme očkování.
" Protilátky" a "přirozená imunita" fungují nejlíp, proto jde vše do háje a znovu je stovky lidí hospitalizovaných s covidem.
Jsem zvědavý, jak to půjde dál..
Mike11
Přebírám stejnou argumentaci.. Díky kovidhysterikum poděšení rodiče izolovali poctivě děti doma, všude jim dávali roušky, polévali je desinfekcí, dali je očkovat a kupodivu teď ta děcka končí na JIPce s něčím uplně jiným.. a můžete za to vy a vám podobní,.. když já můžu za kovid, vy můžete za tohle.., a na Slovensku to samé, poslechli nějakého čobolu, co jim radil se izolovat a nevystrčit frňák ven , jak je rok dlouhý..a oni mu uvěřili, nechali se očkovat na kovid, a pak, majíce na vědomí, že na nic jiného se na JIPce nekončí, protože přeci nic s ničím nesouvisí, vyrazili do terénu...Jo a ty počty obětí jsou ve všech těch státech počítány podle stejné metodiky? Oháněl jste se tu vehementně nadúmrtími, použiji stejnou metodiku, podle vás, protože jste se při tom mohl usmajlíkovat..https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nasledky-korona...
palma
Kolik těch dětí co nosili poctivě roušku a nestýkali se s ostatními je vážně nemocných oproti těm, co na to kašlali? Jak to souvisí s očkováním? Ukažte data, čísla, ne hospodské řeči.
Já ty čísla narozdíl od vás mám, očkovaných končí v nemocnici o 8x méně jak očkovaných. O počtu zemřelých ani nemluvě.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.