Diskuse o počasí Vyhledávání
palma: No, dneska celkem leje, od rána (od noci) už jsme na 10mm, přičemž ofiko stanice na Kladně píše 0mm, tak jsem projížděl Kladno pršelo všude, čili asi porucha nebo rozhraní jak podle ... Více
Zasláno 03.12.2024 09:20 Články na In-počasí - V novém týdnu často zataženo a přidají se i srážky, převažovat budou dešťové
palma: No, o Evropě tam prakticky nic není, nicméně má vznikat zásoba studeného vzduchu na severu nad Kanadou a Grónskem a pak by to i se srážkama mělo kecnout do Kanady a USA..kdo chce, ať ... VíceZasláno 02.12.2024 15:58 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: ... VíceZasláno 02.12.2024 08:15 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: ACEOF ACES Jo, jo, čas se krátí, stárneme všichni.. svatá pravda.. VíceZasláno 01.12.2024 22:52 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Takže Revoluční elektrobionafta mění hru v boji proti emisím .. já říkal, nezbavujme se starých dobrých "nafťáků" asi bude jejich renesance....https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/revolu%C4%8... ... VíceZasláno 01.12.2024 14:25 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Francois . jo, to je přesně ono, tohle tu mít, tak mne z lesa jen tak nedostanou, bych fotil.. zatím tu tak trochu průmyslově mží, díky kladenský teplárně, lehký "sněhový" ... VíceZasláno 01.12.2024 14:05 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: No, tady trošku začíná prorážet modrá obloha, ale jestli se to opracdu trhne.. no nedávám tomu moc šanci a když tak asi tak na dvě hodiny, pak už se zase bude šeřit..Jinak listopad ... VíceZasláno 01.12.2024 11:41 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: Tak po týdenní pauze sem dám nějakou aktualizaci, co jsem si ji tak udělal..Takže, ohledně PV silnější než průměr i nadále, v predikcích se o pár m/s rozcházejí GFS a ECMWF, GFS ukazuje ... VíceZasláno 01.12.2024 11:29 Zima - Jaká bude zima 2024/2025
palma: No, dneska zatím trošku jiné teploty než ve zdejší předpovědi, píše mi to -5 a mám -0,8... a v okolí nápodobně.. no nestěžuju si, ale venku teda ... hnusně, jinovatka pořádná, šedo ... VíceZasláno 01.12.2024 08:21 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: Tak na Kladně okolo 9:00 šedo jak v listopadu.., nejnižší teplota -3,2 .. teď už krásně modro a pere slunce plus to vylezlo na +2.. ohledně nějakého výhledu,, do poloviny prosince pořád ... VíceZasláno 30.11.2024 10:50 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: John Deere Když už jste tak hezky neosobní, v té diskusi, proč teda vy ten svůj frňák, taky furt někam strkáte? A to ani nebudu rozebírat, kam ho strkáte.. Ohledně toho, že jsou vydány ... VíceZasláno 29.11.2024 12:08 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: Petr12 Hm, a kde je potom tedy ten vliv CO2, ten se při kolapsu proudů ztratí? Čili, skleníkový efekt zmizí? VíceZasláno 29.11.2024 09:49 Články na In-počasí - Oteplování naší planety nadále pokračuje, hodnoty řady veličin dosahují rekordů za dobu měření
palma: ... VíceZasláno 29.11.2024 08:07 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Tak zatím +6 a pěkně se rozpršelo..ani nám to sem nic nedávalo, takže dobrý.. VíceZasláno 28.11.2024 18:58 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: Aura_ Tady pro změnu článek na ČT24 ..https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/je-to-se... VíceZasláno 28.11.2024 16:19 Články na In-počasí - Oteplování naší planety nadále pokračuje, hodnoty řady veličin dosahují rekordů za dobu měření
palma: Tak teď, ještě za tmy, pokračuje teplej profuk, +8,5 a zatím nárazy větru okolo 40km/h a má to stoupat.. VíceZasláno 28.11.2024 06:35 Články na In-počasí - V novém týdnu nadprůměrné teploty, ve druhé polovině se alespoň na hory vrátí sněžení
palma: Aura_ Jo, tak to jooooo, to už je zima jak vystřižená, já tu mám hned za soumraku mlhu s dohledností tak 50 metrů, a +4 k tomu, příští dny ve stejném duchu, aspoň, že cca do 15:00 svítilo ... VíceZasláno 27.11.2024 16:14 Články na In-počasí - Na hory se vrátí čerstvá sněhová pokrývka, v Krkonoších, Jizerských horách a Jeseníkách napadne až 30 cm
palma: No vida nová, ekologická nadzvuková doprava n obzoru... to se bude cestovat! https://www.msn.com/cs-cz/cestovani/other/z-lond%C... VíceZasláno 27.11.2024 16:10 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: Německo, týden bezvětří, bez slunečního svitu, OZE vyrobili pouze 8% energie oproti svému instalovanému výkonu, všechny uhelné elektrárny jely na plný výkon, cena elektřiny vyskočila ... VíceZasláno 26.11.2024 08:56 Globální oteplování - Globální oteplování
palma: zimník1 Když to nechápete, osvětlím.. modely vycházejí z daných aktuálních parametrů, ty tu nebudu vyjmenovávat, to by byl seznam dlouhý jak zlaté stránky, a z aktuální situace k nějakému ... VíceZasláno 26.11.2024 08:50 Zima - Jaká bude zima 2024/2025