Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Většinou zataženo a od jihovýchodu slabý déšť, i mrznoucí, na západě srážky smíšené

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12293 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Slunecno Hmmm, tak teda nevím, asi si kupte nový brýle, tyhle se vám z toho mrazu pěkně zamlžili, pro Ostravu to dává tohle...takže až si zase něco vymyslíte, pamatujte, že je hrozně ... Více

Zasláno 25.07.2024 09:57 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: Slunecno Tak co po ránu, byla jinovatka? Více

Zasláno 25.07.2024 09:11 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: Slunecno Kdybyste nekecal, člověče.. dávám print křivky teplot z Ostravy - Mošnova, a ukažte mi tam ten extrém.. Více

Zasláno 24.07.2024 18:47 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: ... Více

Zasláno 24.07.2024 16:20 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: swan1 Tak coby, proti gustu,,, ať si vezme péřovku a kulicha, já si tu tak pročítám, co týden dal a ejhle on byl 21. července ( tuto neděli) nejteplejší den v novodobé historii.. hned ... Více

Zasláno 24.07.2024 14:51 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: Slunecno Pro Ostravsko je průměr v polovině října +15 přes den a +5 v noci,, vy podzime.. Více

Zasláno 24.07.2024 13:13 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: ... Více

Zasláno 24.07.2024 12:50 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: Yurri Dneska si dávám oraz a relaxuju.. koukal jsem jak bylo doma na Kladně, s údivem koukám na ten úhrn za to ráno..8mm, no mám tam zase zalito na údržbu,, jinak v součtu je to za ... Více

Zasláno 24.07.2024 11:32 Bouřky - Bouřky 20-22.7.2024 a tlaková níže Heike

palma: Slunecno U nás.. skvělé místo pozorování.. to je někde na Islandu? Více

Zasláno 24.07.2024 11:24 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: swan1 Já Vám teda nezávidím.. uprostřed léta mít podzim.... tady to nemá jít dalších cca 14 dní pod +30, naopak bude další vlnka tepla někam k + 36.. ale zase, když jsme u těch teplot, ... Více

Zasláno 24.07.2024 10:19 Články na In-počasí - V novém týdnu dorazí ochlazení, ale v závěru se opět oteplí

palma: TommyAst Díky za rozbor, jen by mne zajímalo jestli ta úprava, co ovlivnila průměr z minulosti, bude znát i v budoucnu, teda, protože zdvihla tu odchylku, a pokud tedy by se měřilo ... Více

Zasláno 22.07.2024 09:32 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: ludvicek No, právě jsem dal chladit bílé od Bibiche .. R5.. koukal jsem večer na střednědobku na ECMWF na srpen.. má být teplého rázu, srážky na průměru a začátek září asi také, tak ... Více

Zasláno 21.07.2024 17:51 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: ACEOF ACES No to jo, jasně, navíc nám to přikazuje sama evropská komise, ke každému domu tepelné čerpadlo, solární panely i s úložištěm a zateplení na veškerou výstavbu.. mimochodem ... Více

Zasláno 21.07.2024 15:30 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Ai-kun Ono je to celé vtipné, celosvětová spotřeba ropy roste, plynu možná stagnuje, uhlí roste a produkce výrobků, díky boomu solárních technologií, elektromobilismu, výrobě větrníkú ... Více

Zasláno 21.07.2024 09:38 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Valep No, zimu tu řeší opět asi jedinec, co tu minule čekal asi tři měsíce, než se mu jeho předpověď konečně naplnila a pak tu jásal, jak měl od začátku pravdu, že zima bude... Tady ... Více

Zasláno 21.07.2024 07:49 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: , kdo si myslí, že EU uvalí uhlíková cla na americkou produkci, ať zvedne ruku! Nikdo? Japa to?.. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/ropa-pro... Holt těžba stoupá navzdory našemu ... Více

Zasláno 21.07.2024 07:34 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Ai-kun Máte uplnou pravdu, já si tu teď po ránu lebedím, voda v bazénu má +30, vzduch má +28 a je zataženo, od Zadaru pěkně hřmí a evidentně tam prší, sem to dle místní predikce ani ... Více

Zasláno 20.07.2024 09:10 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: Ai-kun No, jsem už z těch věštců zimy poněkud zmaten, každý rok, za každé situace hlásí, že bude rozpad a bestie z východu, a pokaždé tvrdí opak toho, co tvrdili minulý rok... jen aby ... Více

Zasláno 20.07.2024 08:47 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: swan1 Tak to gratuluju, tady přes noc +26 a teď už to jede k +30.. dneska bude ten největší vejpek... jsem zvědavej kam to tu doleze... zdravím do ČR.. Více

Zasláno 18.07.2024 07:01 Články na In-počasí - Před námi je další teplý týden, srážky se objeví v úterý a v závěru týdne

palma: ACEOF ACES Jo, horko je parádní, to já rád.. Jinak mne velice mile překvapila současná vláda.. tendr na nové jaderné bloky vyhráli Korejci, a přiblblé emisní povolenky za nezateplení ... Více

Zasláno 17.07.2024 17:25 Globální oteplování - Globální oteplování