Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Slunečno a za studenou frontou přechodné ochlazení

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 2610 příspěvků pro uživatele Tutugon:

Tutugon: Hmm možná zas Z utře, nakonec i v Ostravě bude sníh teď na mě vyjelo tohle co si o tom myslíte vyjde to? Více

Zasláno 26.11.2020 08:51 Zima - Přechod studené fronty a ochlazení 27.11.2020

Tutugon: In-počasí Kdyby se zakryla ta cedule tak by ani nebylo poznat že je to z Čr nýbrž z Ruska nebo Finska Více

Zasláno 25.11.2020 22:44 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Před chvílí říkala Zárybnická v počasí že na Sokolovsku průmyslově sněžilo udělal jsem si fotografii, já si to vždycky ukládám do fotek když je tam něco zajímavého taky to tak děláte? ... Více

Zasláno 25.11.2020 19:33 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: kuba Přesně tak závěry bych nedělal a pokud by to ochlazení nevyšlo tak si přeji aspoň atlantik než tu blbou inverzi ale snad vyjde když mi předpověď kterou mám staženou na ploše předpovídá ... Více

Zasláno 25.11.2020 18:51 Zima - Jaká bude zima 2020/21?

Tutugon: Prady U nás to není nic moc jel sem za Vyskytnou do cca 650 m n. m. a sice jsou tam stromy trochu ojíněné ale nic extra to nejvýš položená obec Vysočiny si užívá námrazy tady fotka ... Více

Zasláno 25.11.2020 11:17 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Aidamko Co to zase povídáte nic zrušeno není a jestli bude tak še naštvu inverze nechci Více

Zasláno 25.11.2020 11:10 Zima - Jaká bude zima 2020/21?

Tutugon: aura33 Pravda v nížinách se zimě co převažuje teď spíš sluší říkat pozdní podzim, minulou zimu byl ale v zimě podzim i ve středních polohách doufám že tuhle zimu to aspoň ve středních ... Více

Zasláno 25.11.2020 09:24 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Aidamko Podle ČHMÚ slabě sněžilo na Třebíčsku teď už tam padá taky mrholení, Brno hlásí mrznoucí mrholení to musí na silnicích pěkně klouzat fakt nezávidím Více

Zasláno 25.11.2020 08:33 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: aura33 Nezoufejte když to sem foukne příští týden od V tak bude mrazivo všude teda pokud to vyjde Více

Zasláno 25.11.2020 08:20 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: aura33 A nebo taky setrvale na -0.5 ona bude ještě ta inverze houstnout takže se v nížinách ještě trochu ochladí, my se držíme lehce pod 0 a sem tam něco vypadne ale tak drobounkýho ... Více

Zasláno 25.11.2020 07:48 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Kokos342 Je to hezké ale pravděpodobnost že to vyjde je cca 25% bohužel se radujete předčasně, Ecák tam strčil nekonečnou inverzi Více

Zasláno 25.11.2020 06:58 Zima - Jaká bude zima 2020/21?

Tutugon: aura33 Ach jo pořád bude ta hnusná inverze koukám že Ecák to ochlazení ve výšce na víkend pěkně zabil dává tam až +5 a sněžení se z nízké oblačnosti taky nedočkáme jak může padat sníh, ... Více

Zasláno 24.11.2020 19:37 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Prady Jo dneska bylo pěkně udělal jsem si odpolední procházku po přírodě teď už se ale nasunula nějaká nižší oblačnost a začal foukat mírný studený vítr tak uvidíme jestli to přivane ... Více

Zasláno 24.11.2020 18:33 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Aidamko Tak jak vidím tak se dočkáš asi prvního sněhu super u nás asi nezasněží ale zítra jedu do Jihlavy a tam by sem se mohl s nějakým sněžením/sněhovým mrholením setkat Více

Zasláno 24.11.2020 18:25 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Aidamko Tak ono to nemá být čistě sněžení ale spíš sněhové mrholení mám to vypozorované že z nízké oblačnost klasicky jako z fronty nesněží a ono je to i pochopitelné že při 0 stupních ... Více

Zasláno 24.11.2020 16:46 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: palma Co to teda znamená? Že se bude opakovat minulý rok nebo co Více

Zasláno 24.11.2020 13:28 Zima - Jaká bude zima 2020/21?

Tutugon: Kokos342 Taky se musím pochlubit sice mlha není ale ta námraza mě docela štve nemohl jsem otevřít ani branku--byla přimrzlá Více

Zasláno 24.11.2020 08:36 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Ecák tam ale něco má takže je šance že se objeví sníh nakonec v nížinách, střední a vyšší polohy už si ho odbyli v pátek ještě nížiny Více

Zasláno 24.11.2020 07:42 Zima - Přechod studené fronty a ochlazení 27.11.2020

Tutugon: aura33 U nás je podzim na mlhy naopak bídný 1 byla v září a moc jich nebylo ani v říjnu a listopadu přitom minulé roky jsme tu měli mlh docela dost nevím co se s počasím letos děje ... Více

Zasláno 24.11.2020 07:34 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat

Tutugon: Aidamko My mlhu nemáme a přesto je silná námraza a náledí na silnici teplota spadla podle meteostanice v Kojčicích až na -5°C pomalu nejnižší z celého kraje my máme o 3 km dál zhruba ... Více

Zasláno 24.11.2020 07:16 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat