Diskuse o počasí Vyhledávání
Tutugon: Hmm možná zas Z utře, nakonec i v Ostravě bude sníh teď na mě vyjelo tohle co si o tom myslíte vyjde to? Více
Zasláno 26.11.2020 08:51 Zima - Přechod studené fronty a ochlazení 27.11.2020
Tutugon: In-počasí Kdyby se zakryla ta cedule tak by ani nebylo poznat že je to z Čr nýbrž z Ruska nebo Finska VíceZasláno 25.11.2020 22:44 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Před chvílí říkala Zárybnická v počasí že na Sokolovsku průmyslově sněžilo udělal jsem si fotografii, já si to vždycky ukládám do fotek když je tam něco zajímavého taky to tak děláte? ... VíceZasláno 25.11.2020 19:33 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: kuba Přesně tak závěry bych nedělal a pokud by to ochlazení nevyšlo tak si přeji aspoň atlantik než tu blbou inverzi ale snad vyjde když mi předpověď kterou mám staženou na ploše předpovídá ... VíceZasláno 25.11.2020 18:51 Zima - Jaká bude zima 2020/21?
Tutugon: Prady U nás to není nic moc jel sem za Vyskytnou do cca 650 m n. m. a sice jsou tam stromy trochu ojíněné ale nic extra to nejvýš položená obec Vysočiny si užívá námrazy tady fotka ... VíceZasláno 25.11.2020 11:17 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Aidamko Co to zase povídáte nic zrušeno není a jestli bude tak še naštvu inverze nechci VíceZasláno 25.11.2020 11:10 Zima - Jaká bude zima 2020/21?
Tutugon: aura33 Pravda v nížinách se zimě co převažuje teď spíš sluší říkat pozdní podzim, minulou zimu byl ale v zimě podzim i ve středních polohách doufám že tuhle zimu to aspoň ve středních ... VíceZasláno 25.11.2020 09:24 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Aidamko Podle ČHMÚ slabě sněžilo na Třebíčsku teď už tam padá taky mrholení, Brno hlásí mrznoucí mrholení to musí na silnicích pěkně klouzat fakt nezávidím VíceZasláno 25.11.2020 08:33 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: aura33 Nezoufejte když to sem foukne příští týden od V tak bude mrazivo všude teda pokud to vyjde VíceZasláno 25.11.2020 08:20 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: aura33 A nebo taky setrvale na -0.5 ona bude ještě ta inverze houstnout takže se v nížinách ještě trochu ochladí, my se držíme lehce pod 0 a sem tam něco vypadne ale tak drobounkýho ... VíceZasláno 25.11.2020 07:48 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Kokos342 Je to hezké ale pravděpodobnost že to vyjde je cca 25% bohužel se radujete předčasně, Ecák tam strčil nekonečnou inverzi VíceZasláno 25.11.2020 06:58 Zima - Jaká bude zima 2020/21?
Tutugon: aura33 Ach jo pořád bude ta hnusná inverze koukám že Ecák to ochlazení ve výšce na víkend pěkně zabil dává tam až +5 a sněžení se z nízké oblačnosti taky nedočkáme jak může padat sníh, ... VíceZasláno 24.11.2020 19:37 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Prady Jo dneska bylo pěkně udělal jsem si odpolední procházku po přírodě teď už se ale nasunula nějaká nižší oblačnost a začal foukat mírný studený vítr tak uvidíme jestli to přivane ... VíceZasláno 24.11.2020 18:33 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Aidamko Tak jak vidím tak se dočkáš asi prvního sněhu super u nás asi nezasněží ale zítra jedu do Jihlavy a tam by sem se mohl s nějakým sněžením/sněhovým mrholením setkat VíceZasláno 24.11.2020 18:25 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Aidamko Tak ono to nemá být čistě sněžení ale spíš sněhové mrholení mám to vypozorované že z nízké oblačnost klasicky jako z fronty nesněží a ono je to i pochopitelné že při 0 stupních ... VíceZasláno 24.11.2020 16:46 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: palma Co to teda znamená? Že se bude opakovat minulý rok nebo co VíceZasláno 24.11.2020 13:28 Zima - Jaká bude zima 2020/21?
Tutugon: Kokos342 Taky se musím pochlubit sice mlha není ale ta námraza mě docela štve nemohl jsem otevřít ani branku--byla přimrzlá VíceZasláno 24.11.2020 08:36 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Ecák tam ale něco má takže je šance že se objeví sníh nakonec v nížinách, střední a vyšší polohy už si ho odbyli v pátek ještě nížiny VíceZasláno 24.11.2020 07:42 Zima - Přechod studené fronty a ochlazení 27.11.2020
Tutugon: aura33 U nás je podzim na mlhy naopak bídný 1 byla v září a moc jich nebylo ani v říjnu a listopadu přitom minulé roky jsme tu měli mlh docela dost nevím co se s počasím letos děje ... VíceZasláno 24.11.2020 07:34 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat
Tutugon: Aidamko My mlhu nemáme a přesto je silná námraza a náledí na silnici teplota spadla podle meteostanice v Kojčicích až na -5°C pomalu nejnižší z celého kraje my máme o 3 km dál zhruba ... VíceZasláno 24.11.2020 07:16 Články na In-počasí - Nový týden doprovodí často mlhy, na silnicích budou i namrzat