Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Slunečno, hlavně na jihozápadě Čech a ve Slezsku zpočátku nízká oblačnost

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1882 příspěvků pro uživatele Lucina:

Lucina: palma Tady ve škole byl nahlášen pozitivní, celá třída okamžitě domů na 14 dnů do karantény. Očkovaní mohli zůstat,ale jelikož to byli jen 4 ve třídě, tak šli taky domů. Učitelé do ... Více

Zasláno 01.10.2021 07:33 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Yurri Tak tady je nádherně, polojasno sluníčko hřeje sice vítr fouká ale je teplý a 18.. Nádherný podzim... Více

Zasláno 24.09.2021 15:21 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Lucina: Yurri Já toomu moc nerozumím zahradničení, nám to vše rostlo u babičky jen tak sice podpěry byly,ale žádné postřiky nebo tak nikdy.. Já jen,že v té Italii jim to tak pěkně jde,ale to ... Více

Zasláno 24.09.2021 14:32 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Lucina: Yurri Když už jste u těch rajčat, nezkoušel jste pěstování tak jako v Itálii? Nevím jako jestli se to tak u nás může nebo proč to oni tak pěstují,že je nechávají volně růst, tzn. žádné ... Více

Zasláno 24.09.2021 07:02 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí

Lucina: swan1 Asi posloucháte správné rádio...já nic takového neslyšela vůbec Více

Zasláno 23.09.2021 12:42 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma Jo to jo no, znám lidi co to měli 2x opětovně jen rýma, ztráta čichu a chuti.. někteří přímo v karanténě a stejně to nedostali, já se taky setkala několikrát s nakaženým a jsem ... Více

Zasláno 23.09.2021 11:50 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma To je dobře,že to máte opět bezpříznakově.. Více

Zasláno 23.09.2021 10:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Ano umírají na ní lidé.. já nic z toho nezpochybňuji jejda mane... Více

Zasláno 23.09.2021 10:50 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Ale to ano, šak ať se očkují ohrožené skupiny proti tomu vůbec nic nemám Ale na hodně nemocí je lék, tak proč by nemohl být i na toto , když pro většinu je to "chřipka" ... Více

Zasláno 23.09.2021 10:27 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Mike11 Já neříkám,že lžou lékaři.. pořád jen překrucujete co tady píšu Nevěřím Novinkám.. kolikrát už tam byl 1 článek vychvalující Izrael a za 30 min psali víceméně pravý opak... jen ... Více

Zasláno 23.09.2021 10:07 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 Né já myslím psalo se o tom je to tak cca týden, 10 dnů... že našli lék, který by byl super ale měl by se podávat hned na začátku nemoci, tím,že právě dojde člověk k lékaři svému ... Více

Zasláno 23.09.2021 10:01 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 No já jen,že zrovna na Novinky.cz bych tomu moc nevěřila,ale dobře no Jako kdyby to byla opravdu pravda co píšou,tak jasně no... mě spíš štve,že Češi se snaží vymýšlí a vymýšlí ... Více

Zasláno 23.09.2021 09:25 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: swan1 A když kuřák dojde s rakovinou taky ho pošle doktor pryč nebo mu nasadí léčbu, která stojí nemalé peníze? když dojde někdo s rakovinou, za kterou si "může sám" léčba ... Více

Zasláno 23.09.2021 09:05 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Novorolak Vidím,že vitamín C máme stejný, jinak máte pravdu ve fitness se dá nádherně nakoupit.. Já beru co vím,že mi super pomáhá a je to hodně poznat... Na klouby atd na cvičení ... Více

Zasláno 21.09.2021 07:59 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma No u nás třeba na učitele čekala z nějakého důvodu týden Více

Zasláno 21.09.2021 07:39 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma Jasné to chápu, já jen tak,že je poslali na testy ze školy, tak se ptám.. Více

Zasláno 21.09.2021 07:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: palma Takže to chápu dobře, že Vaše děti nejsou očkované? Více

Zasláno 21.09.2021 06:33 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Yurri Vitamín D s K beru pravidelně, k tomu ještě Zinek a omega 3 a ještě i boswellii...kolagen Více

Zasláno 20.09.2021 15:17 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Petr82 700 místo 60kč?? to si nejsem zrovna tak moc jistá.. navíc jak jsem psala beru 2000mg a tady co jsem našla je max 500mg v tabletce Více

Zasláno 20.09.2021 14:48 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Lucina: Petr82 No tak ta cena je hodně vysoká a ještě je tam i menší množství, takže za mě já zůstávám u svého šípku ale díky za radu Více

Zasláno 20.09.2021 14:16 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší