Diskuse o počasí Vyhledávání
Lucina: ludvicek Tak jasně,že to beru ve formě tobolek a né přímo z šípku https://www.pilulka.cz/vieste-vitamin-c-ze-sipku-2... Ano jako kuřák je doporučená dávka vyšší než pro nekuřáka, tak ... Více
Zasláno 20.09.2021 09:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: ludvicek Já teda vždy jedla hodně ovoce,ale teprve až jsem začala brát k tomu ještě vitamín C v šípku, což je nějakých 2000mg na den to jde opravdu poznat.. VíceZasláno 20.09.2021 08:36 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: K nám se tomu dešti taky vůbec nechtělo, začalo až cca ve 22 hodin, jinak přes den bylo opět vedro, polojasno.. Teď k ránu překrásně pršelo, takže spokojenost VíceZasláno 17.09.2021 06:35 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: Hurec O víkendu má být 20, to není snad kosa ne? Bude příjemně, pokud nebude takové dusno, což by být snad už nemělo.. Tak na kraťasy jo, stačí mikča přes třicko, když odpo je takové ... VíceZasláno 16.09.2021 09:59 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: ... VíceZasláno 16.09.2021 09:00 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: Tak příští týden začíná podzim, takže si myslím,že ty teploty kolem 16-18 jsou celkem ok a myslím,že se stejně ještě i oteplí.. Ty mrazíky si myslím,že snad tady nebudou,ale kdo ví ... VíceZasláno 16.09.2021 07:36 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: Jděte s těma číslama a článkama někam.. toto jak jsem psala mě nezajímá už a nechci o tom nic vědět.. Ať si každý dělá co chce.. tady ta mediální masáž z jedné nebo z druhé strany už ... VíceZasláno 15.09.2021 15:43 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Umírají lidé na covid, umírají i na očkování a umírají i na covid po očkování... Tak to hold je.. Kdo má pravdu ohledně očkování se teprve ukáže Mě jen štve ta mediální masáž, kdyby ... VíceZasláno 15.09.2021 11:00 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Aidamko1 No kdybyste byli ve škole tak si myslím,že by ty čísla byla ještě vyšší,ale to jen můj názor.. Tak u nás to tady valí docela no VíceZasláno 14.09.2021 15:12 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Aidamko1 No nevím jak u Vás,ale u nás už jsou některé třídy v karanténě a každý den odchází děcka s nevolností domů... nemusí to být covid,ale.... A prostě mi přijde divné,že zase od ... VíceZasláno 14.09.2021 15:06 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: kuba To doufám, žádné hrůzy už tady nechci.. déšt je potřeba jako sůl,ale né žadné a přívaly vody VíceZasláno 14.09.2021 14:41 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: palma Jejda tož mají vakcíny tak je musí někde udat tak neuznávají imunitu a protilátky...Ti kdo protilátky mají se nechávají očkovat aby mohli cestovat a měli jednodušší život... Bohužel, ... VíceZasláno 14.09.2021 14:18 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Aldy1977 Taky na to zrovna hledím, jestli budou nějaké zase výstrahy na bouřky, když tam maluje takové srážky na tu páteční noc VíceZasláno 14.09.2021 13:14 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: Nám dávají středa,čtvrtek ještě 25 a pak ochlazení kolem 18, což není zase tak málo, takže za mě úplně super počasí VíceZasláno 13.09.2021 08:32 Články na In-počasí - První polovina nového týdne stále letní, potom se ochladí
Lucina: palma Dík Ale taky jsem byly první vlnu vystrašená,ale zase mi to dalo, že jsem o sebe začala daleko víc pečovat, začala brát vitamíny, jíst ještě víc zdravě, začala o 100% více sportovat, ... VíceZasláno 10.09.2021 11:22 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: swan1 Mě se taky zdálo,že loni už to bylo vysoko ty čísla,ale jemu přeci nejde nevěřit VíceZasláno 10.09.2021 11:08 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: swan1 Pořád to ten .... Vojtěch opakuje, jak jsme na stejných číslech VíceZasláno 10.09.2021 11:00 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: swan1 Opět můj názor, ale podle mě žádný lockdown ještě nepomohl.. Pomohlo jedině počasí.. Lidé totiž už žádný lockdown nedodržují, už je toho na všechny prostě moc A taky hodně zajímavé, ... VíceZasláno 10.09.2021 10:31 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: No a já si myslím,že to roznáší hlavně očkovaní mladí, kteří vir mají ale není to na nich poznat. Netestují se, takže to nezjistí vůbec nikdo a pak nakazí ty nenaočkované. Ano každý ... VíceZasláno 10.09.2021 09:31 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Yurri No u nás ve škole je očkovaných hodně,ale ti se netestují.. Máme několik nakažených už i třída musela celá domů.. Rodiče jsou čistí,takže se děti nakazili asi tady ve škole.. ... VíceZasláno 09.09.2021 12:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší