Diskuse o počasí Vyhledávání
Negan : Tak aladin nám to hezky osekal. z původních 30mm zbylo necelých 10mm, ale tak i kdyby napršelo třeba jenom 5mm, tak z toho bude při tom malém výparu vláhy celkem dost Více
Zasláno 04.11.2022 10:20 Články na In-počasí - Teploty budou v novém týdnu postupně klesat
Negan : Aladin nám sem dává nějakých 29mm, ale v realitě to bude tak polovina, protože ostatní modely nám ukazují o poznání méně. Nicméně to vypadá, že by po delším sušším období mohlo celkem ... VíceZasláno 03.11.2022 14:52 Články na In-počasí - Teploty budou v novém týdnu postupně klesat
Negan : No tak dneska celodenní mlha postihla i nás, ale třeba v centru Prahy bylo parádně slunečno a teplo. Jo ten výhled je celkově dost teplý ale bojím že pro nižší polohy to bude zase znamenat ... VíceZasláno 31.10.2022 15:53 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : Tak u nás navzdory tomu, že se ta mlha jak dnes i včera protrhala celkem brzo, tak to tady moc nestoupá. Asi je zde nějaká přízemní inverze nebo jsme moc nízko na to aby se tady promíchal ... VíceZasláno 30.10.2022 12:00 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : Já osobně taky nečekám žádné zázraky, holt mi příjde, že ta klimatická změna se projevuje nejvíce přes tu zimu. Navíc bydlím v jedné z nejhorších oblastí co se týče šance na sněhovou ... VíceZasláno 30.10.2022 09:55 Zima - Jaká bude zima 2022/2023
Negan : TommyAst Děkuji za odpověď, je to samo o sobě dost zajímavé VíceZasláno 29.10.2022 19:20 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : U nás také topná sezóna ještě nezačala, akorát, tak 1x/2x jsme si na chvilku přitopili. Momentálně máme v domě 21°C, což je dost fajn a drží se to tady stabilně kolem té 20tky. To sluneční ... VíceZasláno 29.10.2022 15:49 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : Jinak tohle je asi mimo téma, ale vždycky mě zajímalo čím je ovlivňováno to mrholení při mlze/ nízké oblačnosti. Např. na tom Brněnsku je to co tak koukám asi častý jev. Souvisí to ... VíceZasláno 29.10.2022 11:46 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : Aidamko1 Já si zase říkal, že mám halucinace že venku prší, ale pak jsem se podíval na radar a zjistil jsem, že se opravdu nečekaně vytvořily nějaké přeháňky VíceZasláno 29.10.2022 01:43 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : No tak dneska to nějak nevyšlo, celou dobu vypadalo, že se mlha rozpustí, ale teď najednou zesílila, tak uvidíme jestli se rozpustí. Jinak asi klasika, odsouvání ochlazení je častý ... VíceZasláno 28.10.2022 10:56 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : U nás paráda, skoro 20 stupňů, mlha ráno nebyla. Hodně lidí by mě tady asi chtělo ukamenovat, ale přál bych si, aby takové počasí vydrželo i po celý listopad, je ale jasné, že to bohužel ... VíceZasláno 27.10.2022 14:42 Články na In-počasí - Teplotně rekordní víkend, noční minima se výjimečně přiblíží tropické noci
Negan : Gfs ukazuje na víkend přes 20°C,tak doufám že to tady nepokazí ta blbá inverze VíceZasláno 25.10.2022 17:21 Články na In-počasí - Závěr října bude nezvykle teplý, naměříme i 20 °C
Negan : Mají tam dneska dost pěkné podmínky, jako v létě, je to celkem síla na konec října VíceZasláno 24.10.2022 10:57 Články na In-počasí - Druhá polovina října je neobvykle bohatá na bouřky, jen včera uhodilo 2000 blesků
Negan : No tak nový gfs zatím ukazuje na víkend zase až 20°C, v pondělí dokonce přes 20°C,to už je celkem síla, ale já osobně jsem za to teplo rád VíceZasláno 18.10.2022 18:27 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy
Negan : Tak už to začíná naskakovat, ale bohužel ty jádra jdou moc jižně, ale zapršet by mohlo VíceZasláno 18.10.2022 16:14 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy
Negan : swan1 Jo tam u vás je šance největší, tady už máme bohužel zataženo a moc teplo není VíceZasláno 18.10.2022 13:45 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy
Negan : U nás máme 22°C,takže zase paráda Jinak jsem zvědavý na zítřejší bouřky. ČHMÚ už přidalo ojedinělé bouřky do předpovědi, podle modelů budou nejlepší podmínky na JZ Čech VíceZasláno 17.10.2022 15:23 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy
Negan : Jinak úterní večer vypadá také zajímavé s možností bouřek (alespoň podle modelu icon) VíceZasláno 16.10.2022 19:30 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy
Negan : Benešovsko teda taky pěkně jede VíceZasláno 16.10.2022 17:51 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy
Negan : Je škoda že se to u nás nechce vůbec protrhat, kdyby od rána svítilo slunce tak mohlo být opravdu dost teplo VíceZasláno 16.10.2022 11:17 Články na In-počasí - V neděli k nám pronikne velmi teplý vzduch, v ohrožení jsou teplotní rekordy