Za sebe musím říct, že nové stránky se mi líbí a vše je plně funkční (používám Firefox 60.2.2esr). Jediné, o čem by se dalo diskutovat, je to překrývání údajů na mapě meteostanic, tam se mi více líbilo minulé řešení, i když přesně neodpovídalo zeměpisné poloze stanic.
Zdenál07 Tam ani tak nešlo o to, že by to neodpovídalo, ale že už se nadaly přidávat další stanice. Jen za poslední týden jsme přidali 3 nové, které se tam dříve nevešly. Další plánujeme.
Opět nejde přidat počasí pro uložené lokality. Při výběru "vybrat předvyplněné" a odeslání mi to píše "Město není vyplněno". Přestože jste psali "opraveno" je to stejné - viz screen. Při zadání města ručně odeslání jde bez problémů....
Dobrý den, v minulé verzi bylo možné listovat v archivu počasí po dnech pomocí ikonek předchozí a následující, což již v nové verzi nejde, a vždy znovu se musí kliknout na datum. Nešlo by to upravit? Děkuji
Dnes jsme nasadili aktualizovanou verzi s opravou chyb a drobnými grafickými úpravami. Mapy u aktuálního počasí se nyní načítají o něco rychleji a jsou méně náročné. Zároveň jsme barevně začali odlišovat nejen teploty, ale i ostatní veličiny (viz obrázek). Rychleji tak najdete třeba místa, kde už zapršelo.
Ondráš* Děkuji za informaci, kolega Vás bude ještě ohledně toho kontaktovat. Co se týče nápadů v předchozích příspěvcích - čteme je, ale určitě to nejsou věci, které bychom hned řešili. To jsou spíše dlouhodobé nápady, které lze někdy v budoucnu zpracovat.