Dnes jsme ke všem časovým osám na webu přidali možnost, je ovládat pomocí klávesových šipek do stran <-, ->. Na radaru si tak můžete měnit čas pomocí klávesnice. Malá ale užitečná změna
Omlouvám se, pokud to už někdo psal, ale občas nejde rozkliknout detail meteostanice přes mapu, po kliknutí se nic nestane, v konzoli žádná chyba, refresh nepomůže, začne to fungovat "samo" po nějaké době.
In-počasí Ano, na vše ostatní klikat jde, s mapou jde posouvat, přibližovat, oddalovat, jen klikání na meteostanice nic nedělá. Resp. za ikonou meteostanice s teplotou zmizí po kliknutí stín, to je vše.
Možná jsem osamocen, ale dřívější denní registrace teploty cca po půl hodinách v grafech a tabulkách mi schází, stejně tak i archiv teplot pro kterýkoliv den v minulosti. Registrace jen maximálních a minimálních denních teplot bez znalosti času měření je málo vč. přesnosti na desetinné místo. Nová verze je pro mne z tohoto hlediska zlámání.....
Vladak V tomhle ohledu se vůbec nic nezměnilo - na tom je vidět, jak je tendence zveličovat předchozí verzi. Vždy tu byly dva typy stanic - klimatické (resp. profesionální) a soukromé. Klimatické (je jich asi 30) jsou aktualizované jednou za hodinu, soukromé potom každých 30 minut. Klimatické stanice mají jinak poskládané údaje než ty soukromé. Archiv počasí je tady: https://www.in-pocasi.cz/archiv/archiv.php?histori...
Ondra83 Zkontrolováno a je to vše v pořádku. Poslední výstup je tam z 12:00 (proběhl v pořádku), další výstup (18:00) bude dopočten za necelých 6 hodin.
ICON je jen na pár dní (asi 3, tedy 72 hodin dopředu), je po hodinách a měl by být přesnější než GFS. Ale je pravda, že se to mění na ICON v tomto rozmezí automaticky a v nastavení možnost změny defaultního nastavení modelu nevidím.
In-počasí No nejde mi pořád zaslat odkaz na něco když dám z něčeho kopírovat a na In počasí dám přes ikonku www vložit tak se tam nic nezobrazí jak to mám teda udělat?