Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Pozor na bouřky s prudkými nárazy větru, na Moravě stále až 39 °C

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1325 příspěvků pro uživatele pocasi v dubnanech:

pocasi v dubnanech: lenin Lenin,nejde a docela mě to štve že to nejde.Také jsem tam chtěl přispět ale nemůžu protože to nenaskočí.Aspoň že je tato diskuze.Doufám že zítra to půjde to e-pocasi. Více

Zasláno 03.07.2008 22:02 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: Šaľa Jo to by byla ohromná sranda,ale myslím si že se to nestane a nějaké bouřky zasáhnou nás i Slovensko,otázkou zůstává jak budou silné? Nejlepší by bylo kdyby byly takové střední ... Více

Zasláno 03.07.2008 21:59 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: No nevím teď se zase vyjasnilo,Možná nějaké bouřky dojdou v noci nebo zítra ráno.Výstrah a upozornění je vydáno moře,ale tady se nic zatím neděje. Více

Zasláno 03.07.2008 21:54 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: No to je pravda,že do této diskuze by se měl každý snažit aspoň napsat své jméno nebo nick,jinak tu bude spousta anonymů a bude to nepřehledné.Já se jmenuji Jirka Kopečný a jsem z Dubňan. ... Více

Zasláno 03.07.2008 21:50 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: puma979 meteoexpress Jo to je možné,měli by ste se udobřit.Stát se může cokoliv ale dá se to řešit rozumnou cestou.Díky. Více

Zasláno 03.07.2008 21:46 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: mirko 14 rokov kosicke olsany puma979 meteoexpress Kluci !Přece se tady nebudete dohadovat,možná to myslíte zesrandy ale toto je dobrá diskuze.Je ale fakt že vulgarismy jsou nepěkné. ... Více

Zasláno 03.07.2008 21:37 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: mirko 14 rokov kosicke olsany Můžes si přečíst můj email před chvílí jsem ti napsal do tvé schránky. Více

Zasláno 03.07.2008 21:21 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: puma979 meteoexpress Doufám že ne,ale poslední dobu ty silné vichry zasahují i nás,tak bych se nedivil vůbec ničemu. Více

Zasláno 03.07.2008 21:16 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: mirko 14 rokov kosicke olsany Mám aj sem ti psal odpoledne,můžeš si to přečíst. Více

Zasláno 03.07.2008 21:09 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: Dubňany 200m.n.m. Oblačno a stále dost dusno.Teplota je 25°C.Vítr slabý jihozápadní 2-5m/s.Tlak 1006hPa.Mírný pokles.V noci mají nastat ty bouře snad to nebude tak hrozné jak je to ... Více

Zasláno 03.07.2008 21:07 Aktuální počasí - Aktuální počasí v červenci

pocasi v dubnanech: puma979 meteoexpress Podpírali jsme 6 metrů vysoký strom my tomu říkáme chvojka neboli tůje.Zatím to drží dobře,otázka než dojde nějaký ten vichr.Snad to už vydrží tak. Více

Zasláno 03.07.2008 21:04 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: mirko 14 rokov kosicke olsany Už je to hotové,doufám že to větr zas nesvalí.I když jsme to dobře ukotvili tak to není vyloučené že to silný vichr svalí.Už se začíná zatahovat zatím ... Více

Zasláno 03.07.2008 20:58 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: mirko 14 rokov kosicke olsany Já mám teď důležitou práci,podpírám s taťkou chvojku,aby se nevyvrátila!Až to bude hotové tak budu tady na diskuzi.Bouřka zatím žádná není! Více

Zasláno 03.07.2008 19:56 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: Tady je oblačno bezesrážek.To hlavní dojde určitě v noci. Více

Zasláno 03.07.2008 18:24 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: Beru to zpět to co jsem napsal.Teď už se radarové snímky zobrazily a podle nich je tam hodně bouřek. Více

Zasláno 03.07.2008 17:49 Web In-počasí - radarové snímky

pocasi v dubnanech: Opět nejde zobrazit radar,jakoby ta sránka byla nějak zablokovaná.K Více

Zasláno 03.07.2008 17:47 Web In-počasí - radarové snímky

pocasi v dubnanech: povodne No v Praze je to teď dost kruté,jak jsem se díval na teletext České televize,tak prakticky v celé Praze je silná bouře+srážky.Určitě to dojde i sem na Moravu. Více

Zasláno 03.07.2008 17:43 Bouřky - ČHMÚ varuje před silnými bouřkami

pocasi v dubnanech: No je vydán nejvyšší stupeň,mohlo by to být i hodně nepezpečné.Srážkové úhrny prý až 80mm.Tak uvidíme co z toho bude.Raději by to mohlo proběhnout v mírnějším tempu. Více

Zasláno 03.07.2008 17:14 Bouřky - ČHMÚ vydal výstrahu 3.stupňa!!! POZOR!!! Búrky!!!

pocasi v dubnanech: Dubňany 200m.n.m. Polojasno až oblačno od jihozápadu se zatahuje možná bude i nějaká předfrontální bouřka.Teplota je 32°C Maximum bylo 34°C.Vítr mírný JV-J 4-7m/s nárazy 11m/s. Podle ... Více

Zasláno 03.07.2008 17:04 Aktuální počasí - Aktuální počasí v červenci

pocasi v dubnanech: Anonymní Taky si myslím že do zítřka budou minimálně 3 bouřky,tak že se to skore bouřek trochu vylepší!.Jen ať nenadělají velké škody. Více

Zasláno 03.07.2008 16:09 Předpověď počasí - Bouřková sezona začala