puma979 meteoexpress
my stromy nemame jedine pri Vahu... tu su len take male pri domoch.. nema co padnut
Diskuse o počasí ČHMÚ varuje před silnými bouřkami
No nevím teď se zase vyjasnilo,Možná nějaké bouřky dojdou v noci nebo zítra ráno.Výstrah a upozornění je vydáno moře,ale tady se nic zatím neděje.
puma979 meteoexpress
Dobre
pocasi v dubnanech
velka vacsina je este v nemecku bola by sranda keby sa vsetko rozpadlo...
Šaľa
POpadaju stromy na Vah, Vah sa zapchaa bude potopa
puma979 meteoexpress
nebude mame velke nasypy
pocasi v dubnanech
cauko. ani tebe nejde e-pocasi???
idu vam uz radary? mne ne a ne nacitat novy obrazok...
pocasi v dubnanech
Maj se
Šaľa
Peknu noc pri Blavakoch
mirko 14 rokov kosicke olsany
Vdaka az info z KE..maj sa..zajtra sa uvidime posledny krat, 5.7. odchadzam
pocasi v dubnanech
Pekne počasí a nejakú burku, aby si nelutoval, ze si zbytocne daval pod ten strom ten stožiar
tommmm
Cawko...
Zajtra este pridem..caw
Šaľa
Jo to by byla ohromná sranda,ale myslím si že se to nestane a nějaké bouřky zasáhnou nás i Slovensko,otázkou zůstává jak budou silné?
Nejlepší by bylo kdyby byly takové střední intenzity a neškodily by.
lenin
cawwwkoooo...mozno maju silnu burku, ked nejdee..maj saaa
pocasi v dubnanech
hej, ved nech bude uzitocná tá podpora pod ten strom..v rádiu zase upozornuju an burky silnee..ZATVARAJTE OKNAA..ze z CESKA SA NA NAS VALIA BURKOVA MRACNAA..VYSTRAHA 2.STUPNAA....DO PIčE MI EJ Z TOHO ZLEEE......NEWERIMMM..
pocasi v dubnanech
nj... ale kukam na severne nemecko... burky smeruju na sever az SEVEROZAPAD ... na juznom nemecku idu smerom na severovychod (do ciech) ... a slovakiu nejak obchadzaju
lenin
Lenin,nejde a docela mě to štve že to nejde.Také jsem tam chtěl přispět ale nemůžu protože to nenaskočí.Aspoň že je tato diskuze.Doufám že zítra to půjde to e-pocasi.
puma979 meteoexpress
cau
pocasi v dubnanech
jj aspon ze je tato,ale e-cko sa mi viac paci,je prehladnejsia a tu sa stale kazdy hada skoro
pocasi v dubnanech
Je nas tu ako mravcov v mravenisku..nemate co robit??
puma979 meteoexpress
cakame pohromu 3.a 2. stupna !
Šaľa
skoda ze neni 4.stupen..sak uz ma priroda volaaa..pockaj..hehehee
lenin
Je to tak,máš pravdu že e-pocasi je lepší.Ale já přispívám i sem.I když na tom e.pocasi je to o trochu více těch mých příspěvků.Jak je u vás?Tady je oblačno bezesrážek a 25°C.
podla mojho nazoru je vydany 3. stupen prehnany. az taku velmi silnu intenzitu nemaju tie burky a pocas noci budu pravdepodobne slabut,cim pojdu dalej na vychod. Ved teraz su este dost daleko
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.