mirko 14 rokov kosicke olsany
to je zdžub
Diskuse o počasí ČHMÚ varuje před silnými bouřkami
este stale sa mozu vytvorit dalsie... ale neverim tomu ze by to bolo take silne jak hlasia :-O
Treba si uvedomiť jednu vec, čím pomalší bude studený front
tým menšia bude šanca že sa búrky prejavia v plnej sile, a navyše
kompaktný pás búrok v noci určite nebude, keď bude front meškať,
čo je isté je to že teplota bude v noci klesať, a keď príde front neskoro
tak sa stratí výrazný teplotný kontrast pred frontom a za frontom ,
to by znamenalo že búrky budú slabnúť a prevládať začne len dážď s vetrom.
Momentálne sú jadrá búrok nad Rakúskom a nie kompaktný pás búrok.
Druhý stupeň nebezpečenstva by som bral ako najhoršiu variantu
s ostatných variácií ktoré sa môžu vyskytnúť.
Už je to hotové,doufám že to větr zas nesvalí.I když jsme to dobře ukotvili tak to není vyloučené že to silný vichr svalí.Už se začíná zatahovat zatím bezesrážek.
Anonymní
Ty si nejaky iny anonym, ale suhlasim, no az taky optimista by som nebol, no v tomto pripade suhlasim zo SHMU, naposledy som im poslal skoro vyhrazny list , ze preco take kok...vystrahy davaju a teraz sa ponahlali, aby som im zase nenapisall..heh
pocasi v dubnanech
Držím palce,,a co ste to podopírali?
Anonymní
suhlas s anonymom 1 ide to dost pomaly na to aby to bola vystraha 2, ci 3 ... ale rakuske burky sa uz viac hybu smerom na slovensko;)
idu spravy expres..ze vraj pozatvarajte okna lebo ide silna vichrica..toto budu teraz hovorit..POCUVAJTE
puma979 meteoexpress
Podpírali jsme 6 metrů vysoký strom my tomu říkáme chvojka neboli tůje.Zatím to drží dobře,otázka než dojde nějaký ten vichr.Snad to už vydrží tak.
pocasi v dubnanech
mas mail???
pocasi v dubnanech
V radiu hlasili, ze v noci si pozatvarajte okna, pride vichrica na Slovensku, az sila orkanu, a zajtra ma liat ako z krhle a zamracene a ktomu vietor a krupy..tak to poweedaloiiii..tak dufam, ze to radsej tu pride, jak ku Vam, aby ste to nemali take sttrasne
Keď dávajú výstrahu na vysoké teploty 30 až 32 °C tak to je už na
zamyslenie.
Mám aj sem ti psal odpoledne,můžeš si to přečíst.
Anonymní
normalne sa tu rehocemm..len pri vystrahe 2.stupna burok az tak nie
kedy uz pojdu radary normalne? jako ze by ich nacitalo hned... ne ze pol hodinu cakat jak teraz
BUrky sa rozprestieraju momentalne od POlska/ momentalne su tam burky na hraniciach s CR/, az po Austriu, burka stale v Jeseniku, což znamena, ze su to trvale zrazky a vytrvala burkova cinnost.
Ale počasie sa bude riadiť aj tak podla seba a nie podla
mapky druhého stupňa nebezpečenstva.
Keby je počasie vždy také ako doposiaľ boli vydávané výstrahy,
už by sme boli dosť zlikvidovaný.
puma979 meteoexpress
Doufám že ne,ale poslední dobu ty silné vichry zasahují i nás,tak bych se nedivil vůbec ničemu.
Kto ej velky k...?????Neze napisem daco zle, a poviete ze som velky k....chcem mat jistotu
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.