Diskuse o počasí Vyhledávání
Mike11: palma Vždyť už jsem to psal.. teda je to jen moje teorie. Že to není povinné nemusí teď neznamená, že se to nezmění. Kdyby to ,,nebylo tak.nebezpečné,, pak by nebyl rok lockdown a Babiš ... Více
Zasláno 04.07.2021 22:30 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Jako myslíte, že covid ohrožuje 5% jako chřipka? Tak proč covid zabil 20x více lidí co sezónní chřipka a zahltil zdravotnický systém.. srovnávat ty dva viry do jedné roviny bylo ... VíceZasláno 04.07.2021 21:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma 5% je hodně VíceZasláno 04.07.2021 21:15 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Tak třeba Rusko má povinnou vakcinaci. Ale ono to zatím nemá moc velký smysl, když je ve většině zemí nedostatek vakcín. VíceZasláno 04.07.2021 21:12 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Odvážný jedinec z KSČ, který odvážně vyuzil služeb JIP když dostal tu trochu horší chřipku. Já vám nevím.. je vážně dnes vrchol odvahy vystoupit v TV a říkat blbosti? VíceZasláno 04.07.2021 21:09 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Jak jste psal o tom vašem gynekologovi, mě to zní spíš tak, že vám na chodbě odpověděl na nějaký dotaz svůj názor, aniž by si to detailně nastudoval.. VíceZasláno 04.07.2021 21:04 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Však když tam ty pochybnosti nejsou a shodli se na tom multioborově gynekologové a vakcinologové, proč máte pocit, že tomu rozumíte více, jak oni? VíceZasláno 04.07.2021 20:59 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Tak není moc co řešit Vakcinologové a gynekologové se proto shodli, že očkování by mělo být umožněno i těhotným ženám podobně jako ostatní dospělé populaci na základě věku, ... VíceZasláno 04.07.2021 20:54 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma Četl jste vůbec ten článek? Myslím ten druhý. Blesk raději nechám bez komentáře. VíceZasláno 04.07.2021 20:48 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Já jsem dostal ošklivé nachlazení, tak jsem očkování odložil. Stejně tak je to u těhotných. Vy těhotný nejste, tak se běžte očkovat. VíceZasláno 04.07.2021 20:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma To je asi stejné, jako bych se zeptal, zda následek covidu nebude mrtvice za několik let ve 100% případech. Z principu co věda ví o tom viru lze říct ne nic takového se nestane, ... VíceZasláno 04.07.2021 20:43 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: palma a má gynekolog nějaký důkaz pro takové tvrzení? Ví jak vakcína funguje? Ono i to samotné tvrzení, že to způsobuje vakcína a může to mít tyhle extrémní následky je dost zvláštní: ... VíceZasláno 04.07.2021 20:31 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Bych se chtěl zeptat.. zda nejste náhodou těhotný, že se nechcete naočkovat? Pak bych ty obavy celkem chápal. VíceZasláno 04.07.2021 20:27 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Nějaký důkaz pro takové silné tvrzení? Ale nějaký hlavně validni, nemám čas vyvracet nesmysly typu otevrisvoumysl VíceZasláno 04.07.2021 20:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Ano šíří, ale hlavně mezi těmi, co se nenaočkovali. Zejména ve školách atd. a tam mohou vznikat další mutace, které budou agresivní hlavně u mladší populace (jako u španělské ... VíceZasláno 04.07.2021 19:50 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Více naočkovaných = méně nakažených méně nakažených = méně mutací Pro některé asi hodně těžké na pochopení VíceZasláno 04.07.2021 13:47 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: Yurri Ta mutace by se dřív nebo později dostala do ČR i bez dovolených. Nesouhlasím se zavírání hranic mezi státy EU. Co je potřeba udělat očkování povinné. Pak nebudou vznikat a šířit ... VíceZasláno 03.07.2021 19:57 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: charlie Kéžby alespoň 1 váš odkaz nebyl nesmysl typu otevrisvoumysl apod. https://demagog.org.pl/fake_news/szczepieni-umiera... Nemám víc času všechny ty nesmysly ověřovat, to musíte ... VíceZasláno 03.07.2021 19:56 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Mike11: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/video-z-rozpale... Lytton +47,9 VíceZasláno 29.06.2021 16:56 Články na In-počasí - Vlna rekordních veder na západě severní Ameriky, teploty přesahují 45 °C
Mike11: In-počasí Souhlasím, kdyby lidé nenatáčeli za okny tornádo, nikdo by snad nevěděl, že se něco děje. ČHMÚ po celý den nezměnil výstrahu, nekomunikoval, prostě nic. I média brali zdroje ... VíceZasláno 27.06.2021 21:49 Web In-počasí - Kvalita předpovědí 24.6. při tornádu