Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ráno ještě ojediněle slabý déšť, během dne ubývání oblačnosti

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 1081 příspěvků pro uživatele Mike11:

Mike11: Yurri https://www.seznamzpravy.cz/clanek/uhli-konci-uz-z... Za mě je nepochopitelné, že se nezačalo se stavbou jaderné elektrárny už mnohem dříve, teď se zase objeví spousta lidí, kteří ... Více

Zasláno 11.08.2021 14:40 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: palma A pak se podíváte na nadúmrtí a zjistíte, že máte špatná data. Aj aj.. to mají asi z dýchání čerstvého vzduchu ...ale nejsou ovce! Více

Zasláno 11.08.2021 14:26 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Děti do toho nepleťte, to je zase hra na emoce. Klidně v ní můžu pokračovat a říct, že vy jim asi nepřejete budoucnost a chcete po sobě zanechat zničenou planetu.. Že globální ... Více

Zasláno 11.08.2021 14:12 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: palma charlie A teď se zchlaďte studenou vodou a podívejte se na realitu. Na covid se momentálně umírá ve velkém pouze v Rusku a zemích 3. světa, kde je malá proočkovanost. Více

Zasláno 11.08.2021 13:51 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma Z kolika % mohly freony za ozonovou díru? Podle vašeho vyjádření se nejspíš nemělo řešit nic, protože neznáme přesné číslo. Je to stejné jako ukazovat graf a popírat na základě ... Více

Zasláno 11.08.2021 13:41 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: palma Ohledně zpětné vazby je poměrně kvalitní článek na wikipedii https://en.wikipedia.org/wiki/Climate_change_feedb... Ono se ví, kdy je vliv oteplující a kdy ochlazující, jenom říct ... Více

Zasláno 11.08.2021 12:51 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: ROFA Jenže nikdo nepopírá, že v minulosti bylo na planetě už tepleji. V tom však není příčinná souvislost se současným oteplováním. Více

Zasláno 11.08.2021 12:07 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: ROFA Například si pamatuju jednoho českého remcala (vědec s 10 tituly), který tvrdil, že globální oteplování způsobilo odlesnění. Pak se člověk podívá na fakta a zjistí, že je planeta ... Více

Zasláno 11.08.2021 12:01 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: ROFA Vědecké poznání ale nevypadá tak, že vezmete jeden graf, jeden údaj a na základě toho děláte závěry. Takhle fakt ne. A názor není věda. IPCC zastává názor, že hlavním spouštěcím ... Více

Zasláno 11.08.2021 11:57 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: palma Milankovičovy cykly. Ano, vědci kteří se zabývají globálním oteplováním je znají. Střídá se doba ledová s teplejším obdobím, kdy teplota právě stoupne bez vlivu CO2. To následně ... Více

Zasláno 11.08.2021 11:51 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: palma Já si pamatuju před rokem slavnou hlášku - best in covid. No skutečně i teď se nám ohledně covidu celkem daří. A smějeme se namyšleně ostatním státům, jak jsou na tom špatně. ... Více

Zasláno 11.08.2021 11:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: palma To hlavně neznamená že globální oteplování neexistuje a nezpůsobuje ho množství CO2 v atmosféře. Při současné technologii bychom zjistili, proč se otepluje z jiných důvodů. Žádný ... Více

Zasláno 11.08.2021 11:08 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: Experty z Česka by měl celý svět poslouchat lol Jsme na tom opravdu nejlíp. Pokud to nejlíp znamená v počtu zabitých lidí. Více

Zasláno 11.08.2021 11:04 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: lol kdo kdy zase říkal, že teploty porostou všude stejně a konstantně? Nic takového jsem nikdy neslyšel. Více

Zasláno 11.08.2021 09:27 Globální oteplování - Globální oteplování

Mike11: Aidamko1 To mi přijde jako ten problém. Zpětně budou vyhodnocovat. Ne, jejich práce je predikovat. Co třeba za 30 minut dorazí do Zlína? To se děje teď, ne v minulém čase... Více

Zasláno 10.08.2021 19:56 Bouřky - Bouřky 10.8.2021

Mike11: Aidamko1 Tohle není na výstrahu?! To jsou záběry cca hodinu staré, teď se to žene na Zlín a Prostějov. Samozřejmě bez jakékoliv výstrahy. Takže když není výstraha, mohu v pohodě jít ... Více

Zasláno 10.08.2021 19:52 Bouřky - Bouřky 10.8.2021

Mike11: charlie Co na to matematik? Více

Zasláno 10.08.2021 16:47 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: charlie https://archiv.hn.cz/c1-66865450-covid-muze-byt-pr... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/long-covid-nasl... https://zpravy.aktualne.cz/domaci/bez-obtizi-preck... Více

Zasláno 10.08.2021 16:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: No přijde mi, že jejich děti jsou rozumnější, když jiný argument nemají. Více

Zasláno 10.08.2021 14:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

Mike11: Tyhle argumenty jsou směšné.. "Já mám však k očkování dětí proti covidu zdrženlivý postoj, protože nemají závažný průběh nemoci. Vakcína je navíc k dispozici teprve krátkou dobu ... Více

Zasláno 10.08.2021 13:56 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší