Mike11
Jako to ti přijde normální, tyhle reakce po očkování? Vysoka horečka není zvysena teplota, bolesti hlavy a špatně 14dni?, nádhera, pohodový průběh.
Očkování proti encefalitidě, zloutenkam, tetanu, zarděnkám, a další a další rozhodně takové reakce nemají nebo v mnohém menší početnosti.
Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie
Jop přijdou. To je u každého očkování. Pak je tu hodně lidí, co nemají po očkování ani teplotu. Ti to pravděpodobně nenapíšou do idnesu jako článek. Třeba já. Zvýšená teplota je normální reakce imunitního systému. V zásadě to neznamená, že se něco poškozuje v těle.
Po očkování proti tetanu jsem nemohl několik dní chodit.
Po očkování proti tuberkolóze mě bolela 2 dny celá ruka, že jsem s ní nemohl hýbat.
To se děje úplně běžně.
Mike11
Proč jste si za 4 měsíce nenechal dát další protitetanovku pro sichr? To je totiž ta lež, ke které se teď snížili vakcinologové,.. neznáme bezpečnou hladinu protilátek.. u tetanu ji znají, u žloutenky ji znají, u tubery ji znají, to vše se testuje u zdravotníků, nemáš protilátky mažeš na očkování,.. u covidu... máš protilátky a...přesto mazej na očkování, jak mohou teda vědět, do kdy je účinné očkování proti tomu kovidu, na to do teď neodpověděli.. MIKE to ví? Do kdy je účinné očkování?
Mike11
Na příkladu Izraele je vidět, že očkování není vsespasitelné. Nájezd na 3.vlnu ockovaní a to i v kategorii 16+. Přibývání nakažených a těžkých případů i mezi očkoványmi, zavádění tvrdších opatření a to i přesto, že si tím Izraelci prošli násobně víc, než my. Přesto jsou na tom hůř , než my, jak to? Nebude přeci jen hrát vyznamnou roli i to promoreni ?, ten prvotní kontakt s virem?
palma
No upřímě si nemyslím, že je potřeba nějak akutně očkovat ty, co prodělali covid (byť jim to neublíží).
Ale pak tu je velká skupina antivax lidí, kteří covid neprodělali a očkovat se nenechají.
A já nehodlám pak dělat kvůli nim lockdowny a hrát si na solidaritu.
Bohužel oni potáhnou dolů celý systém..
.. a ten na to bude muset nějak reagovat.
Tím omezí na svobodě všechny ostatní lidi.
Vlastně je to jediný důvod, proč existují covid pasy.
charlie
Je jich zhruba 20% - 30% (ty k nim patříš.. )
Očkování funguje proti hospitalizaci tak na 90% (a tady i ty doufej, že ne méně)
Pak určitě 10% co prodělalo covid už imunitu nemá. Možná více.. (před rokem byla největší vlna a s jinou mutací... not good)
To máme nějakých 50% zranitelné populace do podzimu.
charlie
10% ji nemá, je to stejné jako u očkování. To fakt není 100%tní u obou případů.
Covid hodně lidí prodělalo na podzim minulého roku, to byla ještě varianta podobné té z Wuhanu. Pak britská a teď náš čeká indická.. tam bude celkem velké snížení jedinců, kteří mají imunitu po prodělání Wuhan verze.
Těch 50% je spíše hodně pozitivní.
Pokud bychom naočkovali 20-30% antivax...
..a tady je nutné říct že 20% důchodců stále není naočkovaných, protože mají přístup k internetu a mají facebook kde čtou nesmysly od Jiřenky z dolní Lhotky))
Tak by to bylo jen 20-30% zranitelné populace a s tím už bychom se vypořádali bez omezení.
charlie
Doufám, charlie, že nemáš tečku, to je totiž na dvě věci na tečku a na h...o..
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/aplikace-potvrz...
a ještě tady..https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ockovani-deti-na...
Něco je hodně špatně, když rodiče dají očkovat děcka ze strachu před vyřazením z kolektivu dětí, nemožnosti navštěvovat kroužku, nuceným pobytem v izolaci... nikoli před nákazou samou, tohle se této společnosti jednou šeredně vymstí..
Tyhle argumenty jsou směšné..
"Já mám však k očkování dětí proti covidu zdrženlivý postoj, protože nemají závažný průběh nemoci. Vakcína je navíc k dispozici teprve krátkou dobu a nikdo neví, zda v dlouhodobějším horizontu nebude mít na dospívající nějaký negativní dopad,"
----
Covid je navíc k dispozici teprve krátkou dobu a všichni ví, jaké má v dlouhodobějším horizontu na dospívající negativní dopad - co na to Libuše?
Polehoucku vyplouvají skutečnosti na povrch, tohle je o prehlcenych nemocnicích na pokraji kolapsu....Jen doufám, že tento cirkus se nebude opakovat.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tak-...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.