Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Počasí pod vlivem tlakové výše, slunce častěji jen horách

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 10833 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Něco "aktuálního" o čem jsem tu psal někdy v půlce prázdnin, že je tam až o 12 stupňů tepleji, teď když začíná mrznout, tak prej je to taky sranda, mrazem se to zvedá a praská ... Více

Zasláno 14.10.2019 09:31 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Honder Tak teď jsme šull null na +23, parádní skoro letní den.. Více

Zasláno 13.10.2019 15:26 Články na In-počasí - V závěru týdne se oteplí, o víkendu naměříme i přes 20 °C

palma: Yurri Jo, Moravský Londýn..i z mlhama, pro mne tohle počasí znamená pouze práci od rána do slunce západu, , mám na to ještě určitě část příštího týdne, plus doufám, že ještě sprchne, ... Více

Zasláno 13.10.2019 12:09 Články na In-počasí - V závěru týdne se oteplí, o víkendu naměříme i přes 20 °C

palma: Yurri Tak u nás takový jako časný květen (taky, bohužel, zase začaly kvést maliny), včera 21.3 max. plné slunce celý den. dneska. občas obláček, aktuálně 19 stupňů, očekávám ještě vyšší ... Více

Zasláno 13.10.2019 11:13 Články na In-počasí - V závěru týdne se oteplí, o víkendu naměříme i přes 20 °C

palma: Johnny11 No, místy to už vypadá zajímavě...https://www.youtube.com/watch?v=wtgSoCXJfnk Více

Zasláno 12.10.2019 14:19 Články na In-počasí - Oko tajfunu Hagibis zasáhne přímo Tokio

palma: TommyAst Momentálně tam pěkně lije http://www.sibch.tv/, přechod hurikánu má být okolo 14.00 našeho času...fouká to 140 km/h Ještě jeden link, ukazuje to tam vlevo nahoře u časomíry ... Více

Zasláno 12.10.2019 10:53 Články na In-počasí - Oko tajfunu Hagibis zasáhne přímo Tokio

palma: Yurri Tak jsem zase po ránu na něco narazil, jako slovo do pranice mi to připadá docela dobrý, pro začátek...https://www.idnes.cz/hobby/zahrada/britanie-green-... Momentálně se připravuji ... Více

Zasláno 12.10.2019 09:42 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: JohnBattler Vím o čem mluvíte, na svém prostoru se snažím taky o co největší soběstačnost, ale byla to ještě, ode mne už opravdu poslední, reakce na BARTABa,navíc podpořená přáteli, ... Více

Zasláno 11.10.2019 21:40 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Tak právě absolvuji zajímavou diskusi, a ještě ji prodlužujeme, sedíme tu ve čtyřech, nad vínkem a dobrotama. Ukázal jsem zde sedícím tuto debatu, nejsou to klimatologové, ale jeden ... Více

Zasláno 11.10.2019 20:56 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Z tý fotky z 13 dubna jde fakt zima..., pěkná dokumentace změn počasí.. Více

Zasláno 11.10.2019 17:54 Články na In-počasí - V Denveru se během pár hodin ochladilo o 35 °C

palma: BARTAB Jo, kdysi jsem se zúčastnil, coby pozorovatel, schůze SSM, naprosto stejné vyjadřovací schopnosti od tehdejšího předsedy, jen při tom ještě bouchal do stolu...o vás nemá co vypovídat, ... Více

Zasláno 11.10.2019 16:45 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: BARTAB Jednostranný pohled na věc, to je váš problém, ostatně, stejně jako u Gréty a dalších aktivistů, mají svůj názor, ostatní je nepřípustné... ohledně toho vína... doporučuji toto ... Více

Zasláno 11.10.2019 15:52 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Jo, ale to by se musela změnit legislativa, která ukládá to dřevo pokácet ( protože stojící ohrožuje poflakující se turisty a sběrače všeho možného) , dále pak je povinnost to ... Více

Zasláno 11.10.2019 15:34 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Tak za říjen máme 29mm, což je docela dobrý, ještě jednou tolik a bude to dobrý.. Více

Zasláno 10.10.2019 19:46 Aktuální počasí - Hojnější srážky od 1.10. do 10.10.2019

palma: charlie He, jen tak stranou, pamatuju si, je to tak asi dvacet let, jsem četl v nějakém časopise, že ruští vědci se zabývají myšléénkou, že na oběžnou dráhu umístí obrovská zrcadla(z ... Více

Zasláno 10.10.2019 18:29 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: JohnBattler No, asi jsem našel zdroj - František Běhounek - projekt Scavenger V románu Projekt Scavenger (SNDK 1961) se autor vrací do současnosti. Příběh se odehrává v Antarktidě a ... Více

Zasláno 10.10.2019 18:09 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: BARTAB Ale kdeže, jsem dalek mít mánie a slyšet odpočítávání všude, kde se nacházím, jsem dalek mít deprééze z roku 2031, jsem dalek toho, za každým rohem vidět někoho jak přikládá ... Více

Zasláno 10.10.2019 18:04 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Však taky říkám, že nejsem klimaskeptik, že porovnávám, a dal jsem tam ty dva odkazy programově, proti sobě ,(ostatně jsem tu dával před časem příklad ze Sibiře, kde se letos ... Více

Zasláno 09.10.2019 22:06 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri Aneb, jak se dělá ten "správný" graf.. https://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=253287 Nejsem klimaskeptik, to opakuju, a snad je to i znát, jsem pouze klimarealistik ... Více

Zasláno 09.10.2019 17:34 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: BARTAB dám vám sem tabulku teplot z historie zeměkoule, plyne z ní , že tu už bylo daleko tepleji a že to zdejšímu životu ve vývoji ani nějak nevadilo, co vy na to. Více

Zasláno 09.10.2019 15:18 Globální oteplování - Globální oteplování