Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Studená fronta přinese později velkou oblačnost a hlavně večer a v noci na zítřek sněžení

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12052 příspěvků pro uživatele palma:

palma: ACEOF ACES Ten růst v omezeném prostoru ještě dlouho nebude vyčerpán.. Japončíci už rozjíždějí další plundrování... tentokrát ze dna oceánu... to je na mnoho staletí.. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/japonsko-jako... ... Více

Zasláno 03.07.2025 14:40 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Ai-kun No, máte vlastně pravdu , akorát je otázkou, zda by v tehdejší době třeba neskončila celá komise EU opečena dozlatova na rožni..., neboť tehdejším inovativním nástrojem byla ... Více

Zasláno 03.07.2025 10:29 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: ACEOF ACES Malej dotaz, odpověď nedostanu, je mi to jasný, nicméně dotaz kladu.. dřívější kolapsy lidí, společenství apod., způsobovalo globální oteplování nebo ochlazování, tedy doby ... Více

Zasláno 03.07.2025 08:19 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Tak noc dnes dala minimum +20,2, takže první letošní tropicana noc..do neděle vcelku jasná předpověď, pak asi zse pozvolné stoupání, dle všeho k opětovným trópům. Po ránu čučím na radar, ... Více

Zasláno 03.07.2025 07:41 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: Francois Si tam na tej řece představuju Zemana v tom jeho žlutém nafukováku.... včera jsem koukal na natočený záběry u jezu, někde tam... fronta cca 300 raftů tam byla a čekaly dvě ... Více

Zasláno 02.07.2025 16:47 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: Tak jsem zvědav, zda tu +35 dneska dáme,, aktuálně mi cinklo +34 a ve Slaným, kousek vedle už mají +35...na mne... ideální letní teplota..mám teplotní trénink na měsíc od cca 16.7. ... Více

Zasláno 02.07.2025 16:22 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: Takže po horku bude pár dní pokles, a pak se už shoduje zase GFS s ECMWF v další horké vlně.. je to za deset dní, ale shoda už tam je..přičemž GFS tu vlnu ukazuje už třetí den za sebou..Přidávám ... Více

Zasláno 02.07.2025 14:30 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: Koukám, Plzeň už dává +35,2 tady pouhých +32, ale dobrý..., no a jak tak si čtu.. v Itálii hojné velké blackouty..https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-it... ve Francii ... Více

Zasláno 02.07.2025 13:10 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: 12:00 a +31.. hezká práce.., můžu se v klidu válet, v tomhle se nepracuje.. Více

Zasláno 02.07.2025 12:11 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: Frčí to nahoru svižně..+27 už tu padlo, bazén vyhřátej ze včerejška, pivo vychlazený na pátým schodě, co víc si přát..., no dneska v noci budu spát asi na verandě, komáři si u nás dali ... Více

Zasláno 02.07.2025 09:44 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: ... Více

Zasláno 02.07.2025 07:48 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: TommyAst Tak zítra vrchol č.1.a koukám, za nějakých deset dní to začíná malovat kopii dneška... ochlazení pomalu mizí.. Více

Zasláno 01.07.2025 22:31 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: TommyAst Ohledně pomerančových nápadů... asi jste myslel i toto, bohužel to vypadá reálně..https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/trump-chce-... ACEOF ACES asi si přečetli vaše příspěvky..... ... Více

Zasláno 01.07.2025 20:22 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: , áno, o greendealu, povolenkách, ochraně přírody, zemědělství, směrnicích o tomtéž se nediskutuje, ty jsou zcela jasně bezchybné, stejně jako veškeré správné studie od těch správných ... Více

Zasláno 01.07.2025 14:53 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: , no vida, a pak že nejde zajistit vyrovnanost posuzovatelů v IPCC.. a jak pane ječí ti, kteři jsou tam dosazeni zelenými neziskovkami, financovaní přes prostředníky, dosazení levo ... Více

Zasláno 01.07.2025 12:39 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Francois Tady minimálka +14.. a taky fajn, jinak jsem po ránu koukal, že ta chladnější vlna, co ji má přinést ta zvlněná frontička, tak mi v predikci poněkud oteplala, z těch původních ... Více

Zasláno 01.07.2025 07:08 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: TommyAst Jo, díky za objasnění vztahů ohledně satelitů, komunikace apod. mne to trochu zajímalo směrem k problematice polárních vírů. zda to v těch vysokých patrech 10 až 1hpa nemůže ... Více

Zasláno 30.06.2025 15:32 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Milý Ryšlinku, je správné vyhledat pro hodnocení levicově zaměřený web, to odpovídá tvému naturelu a nedivím se tomu, on je rozdíl šoupnout sem jakési obecné hodnocení, bez toho, v ... Více

Zasláno 30.06.2025 13:42 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Dneska dobrý, konečně trochu tepla..+31 padlo v 17:45.. a pro porovnání.. Tauto naměřilo při nástupu do něj ..+42.. tolik o přesnosti toho čidla, pokud to stojí na silnici, je to prostě ... Více

Zasláno 29.06.2025 17:53 Články na In-počasí - Před námi je tropický týden, v jeho polovině naměříme i přes 35 °C

palma: Leknín No, nám to tu (zatím) dává od pátku do úterý v součtu k 30mm, ale beru to s velkou rezervou, neb je to za čistý týden dopředu, a je tam v tom i bouřková činnost, tu zatím, kupodivu ... Více

Zasláno 29.06.2025 11:21 Články na In-počasí - Na jihu Moravy naměřeno 35 °C, v příštím týdnu tak vysoké teploty zasáhnou větší část území