Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Celodenní mrazy, na severovýchodě maxima jen kolem -6 °C

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12274 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Tady už se o tom upouštění něco píše...https://www.novinky.cz/clanek/pocasi-prset-ma-hodn... Více

Zasláno 11.09.2024 10:21 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: lukaskicz Jo, možná i s novým vodním tokem v katastru Kvasiny - Moravany... Bude zajímavé sledovat na kterém člunu bude rozdělaný ten ohýnek... Více

Zasláno 11.09.2024 09:08 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: TommyAst No, já mám takový tvůrčí nápad, jako existuje Tauto a Tliháč, tak by se to mohlo udělat tak, že by dobrovolníci disponující automobily vyfasovali takový ty baterkový teploměry, ... Více

Zasláno 11.09.2024 09:03 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Tak ze zdejší diskuse jsem si odnesl zásadní výstup. Buďto to bude průser a potopa a nebo propadák a prázdné přehrady.., takže průsečík to má .... bude prostě pršet... Více

Zasláno 11.09.2024 08:56 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: ACEOF ACES Velmi dobrá zpráva je, že lidí bude ubývat, pro vás špatná zpráva je, že využívání pozemských zdrojů bude tím pádem stoupat, tedy spotřeba stoupne.., co s tím?.. asi nic, ... Více

Zasláno 11.09.2024 06:43 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aidamko_ Taky jsem si hned na Vás vzpomněl a zkopíroval ten odkaz,.., Je zajímavý, jak se změní jeden parametr a na základě toho se to celé překlopí, jako domino, nebo jako lego, prostě ... Více

Zasláno 10.09.2024 23:18 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: A jakpak to teda bude? https://www.severe-weather.eu/learnweather/global-... no myslím, že EU do kopru spěje..https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/evropa-kv%C... Na jedné straně ... Více

Zasláno 10.09.2024 16:33 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: A další poznatky...https://www.severe-weather.eu/long-range-2/3-signs... Z toho plyne, že v zimě nějak bude... Více

Zasláno 10.09.2024 16:24 Zima - Jaká bude zima 2024/2025

palma: Tak dneska jim to tu nějak s tou teplotou nevyšlo..+20 už máme...a slunko k tomu.. Více

Zasláno 10.09.2024 15:57 Předpověď počasí - Vlna veder ve střední Evropě v půlce srpna 2024 s pokračováním do září

palma: Zítra touto dobou už to bude na obavy, nebo na klid.. uvidíme, já si odskočil od počasí na kosmický prostor a sleduju na Idnesu rachejtli Muscovu.. se soukromou posádkou.. paráda, jak ... Více

Zasláno 10.09.2024 11:41 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Kokos342 No, já jak od ECMWF i ICON mám do úterka okol 80mm max.. a to jsem se koukal teď na aktuální výstupy z půlnoci, ranní ještě nikde nejsou.. a s tím samým pracovali i Norové ... Více

Zasláno 10.09.2024 11:00 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: ludvicek Jo, a tady to začíná ukazovat, asi díky tomu rozhraní, uplný prd...viz. ECMWF od Norů... Více

Zasláno 10.09.2024 10:30 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Yurri Jejich ozelenění spočívá v dotacích na elektromobily, v dotacích na jejich infrastrukturu, ve zdražení všech energií, aby se jima prý šetřilo, v dotacích na zateplení všech domů ... Více

Zasláno 10.09.2024 07:30 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Yurri No, po ránu jsem si přečetl něco, co přímo souvisí s posr.nou EU..jejich údělama, atd. jsem se hned dožral.. 800 miliard dluhů ročně po dobu které konec nedohlédnete, nejdřív ... Více

Zasláno 10.09.2024 06:15 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: Aura_ No, plus podmočenej podklad, to smrdí průserem..Nicméně furt doufám, že to nebude takový mordor.. Více

Zasláno 09.09.2024 21:31 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Asteor Vždyť jste to furt prorokoval, ochlazení, podzim, deště, takže holt, někdy se to splní.. karma... Více

Zasláno 09.09.2024 20:24 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: To je stejně v pytli, půl dne větrám, protože je venku parádní chladnější vzdoušek, v baráku dole mi klesne teplota na +22... zavřu okna a za hodinu tu mám +24.. akumulace bude fungovat ... Více

Zasláno 09.09.2024 16:38 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky

palma: Frantis95 Jo, jo, tady to dnes dalo skoro 20mm, takže spokojenost, teď navíc vylezlo zlehka slunko a hned je +20.. ale teda vzduch jak v prádelně...Ony i jednotlivé modely to mají tak ... Více

Zasláno 09.09.2024 15:53 Články na In-počasí - Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné deště, hrozí povodně

palma: Yurri Tady taky zajímavý počtení i se zjištěním co patrně stálo za vznikem Sahary před 5000 - 10000 lety.. https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/z%C3%A1plav... Více

Zasláno 09.09.2024 15:48 Globální oteplování - Globální oteplování

palma: No možná bych k téhle "vodní" situaci doporučoval přesměrovat diskusi pod téma od pana Žáka, které to podrobně popisuje... Masa vlhkého vzduchu ze Středomoří přinese vydatné ... Více

Zasláno 09.09.2024 13:40 Články na In-počasí - Před námi je výrazné ochlazení a nástup podzimu, čekají se i vydatnější srážky