Diskuse o počasí Vyhledávání
Lucina: Aidamko Mě ty respirátory vadí docela hodně, já jsem pro české nano roušky , které teda i mám.. Daleko líp doléhají,sedí a dá se líp dýchat. v práci jsme dostali čínské respirátory ... Více
Zasláno 26.02.2021 12:32 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Aidamko Ano tady taky všichni nosí spořádaně i venku už od pondělka VíceZasláno 26.02.2021 12:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jihoafricka-mut... Tady je krásně popsáno jak vláda neposlouchá co jí říkají odborníci, kteří kvůli tomu odešli... Ale on pán B... má víc rozumu o ... VíceZasláno 26.02.2021 11:11 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: aura33 Ano to by bylo řešení jen se bojím,že není za koho je vyměnit. Nikoho rozumného tam totiž nevidím Na všechno měli rok, celý 1 rok a neudělali vůbec ,ale vůbec nic !!!!!!!!! ... VíceZasláno 26.02.2021 09:15 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Já si teda myslím,že za vše může vláda. Když jím odborníci radí dejte děckám roušky od 1.9.. néééé to je špatně. Dejte tvrdý lock down na podzim ...nééé to nedáme není potřeba. Rozvolníme ... VíceZasláno 26.02.2021 08:55 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: palma Mě se zase líbilo, jak jedna matka přišla do prodejny obuvy s tím jak je ráda,že může konečně koupit dětem boty, protože přes internet si to ty děti nemůžou vyzkoušet.... A co? ... VíceZasláno 25.02.2021 12:35 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: charlie No šak právě o tom mluvím... hrůza hrůza,ale to že je to 18% a né 25-30 jako to bylo na podzim a před Vánoci to nikdo neřeší...Chápu nemocnice,ale to ostatní už opravdu ne VíceZasláno 24.02.2021 15:04 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Mike11 Ano,ale v procentech jsme na tom líp teď než na podzim, kdy nám dovolili si nakoupit na vánoce VíceZasláno 24.02.2021 13:31 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Po 2 dnech opět a +15.. VíceZasláno 24.02.2021 12:40 Zima - Výrazné oteplení od 16.2.2020
Lucina: palma To co vláda rok dělá ještě logiku nemělo, tak nevím Navíc děcka do školy jen tak nepůjdou si myslím Už jím zase končí nouzový stav, takže se zvedají čísla, ale podíval se taky ... VíceZasláno 24.02.2021 10:58 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: palma Nechápu, jak taková vláda tam může ještě sedět!!!! Teď z nich vyleze,že je schovávají pro učitele? na co je schovávají, proč už neočkují sakra teda? VíceZasláno 24.02.2021 10:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: palma Já pořád nechápu,že se řeší jak se má očkovat. Nejdřív by se mělo zařídit aby se mělo ČÍM očkovat a když už je čím tak ku..a očkovat a né to mít ve skladech Toto už není normální ... VíceZasláno 24.02.2021 09:58 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Aidamko U nás už od pondělí všichni v buse respirátory i venku jdou vidět. Na mě dnes ráno trochu hleděli, že mám domácí roušku No vysvětlovat jím,že v ní mám Nano vlákno s účiností ... VíceZasláno 24.02.2021 08:03 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: [b]Mike11[/b Byl to nějaký článek včera nebo předevčírem na Seznamu.. už nevím VíceZasláno 19.02.2021 11:37 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Mike11 Co jsem četla na očkování zemřeli 2 a reakce na vakcínu kolem 750? tak nějak to bylo VíceZasláno 19.02.2021 11:23 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: ota A já bohužel pracuji ve školství, takže se toho docela bojím aby nás nechtěli donutit Bohužel tato doba je taková, že ten sport a zdravý životní styl hodně chybí , ale je pravda,že ... VíceZasláno 19.02.2021 10:19 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: Mike11 Já znám v tomto rozmezí hodně lidí co se očkovat chtějí nechat... a co z toho jako mají že je naočkují možná tak 2023 VíceZasláno 19.02.2021 09:41 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: palma Ano hygiena atd to měli říct, tady je právě vidět co za bordel u nás se děje a pak se všichni diví,že toho lidi mají plné zuby tady těch ......... Tak u nás toto můžou nařizovat ... VíceZasláno 19.02.2021 09:24 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: palma Jo ,ale že B... dojel ze Srbska a měl být v karanténě nikdo neřeší, že přišel do styku s nakaženýma a má být v karanténě taky nikdo neřeší... Takže ten zm..d by si měl zamést ... VíceZasláno 19.02.2021 09:07 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
Lucina: charlie Yurri Vitamín D3 zároveň s K2, vitamíc C a zinek je teď základ no.. Beru už od loňského jara a musím zaklepat jsem zdravá Já co jsem nově koupila od výrobce z Liberce ty nano ... VíceZasláno 19.02.2021 07:42 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší