Diskuse o počasí Vyhledávání
Miriam: Dnes max. teplota 20°C a kousek, momentálně 18. Nespadla ani kapka a oblačnost se spíš protrhává. Alespoň už ale nefučí. Více
Zasláno 12.05.2021 19:10 Bouřky - Bouřky a vydatné srážky od 11.5. do 16.5.2021
Miriam: ... VíceZasláno 11.05.2021 12:08 Aktuální počasí - Tropické dny 10.5 a 11.5.2021
Miriam: Aidamko1 Loni tu bylo extrémně mokro, to bych už také nechtěla. Sice to doplnilo spodní vody (což je dobře), ale jinak to byla šílenost; doplatila na to ptačí mláďata, hrozně se namnožily ... VíceZasláno 09.05.2021 21:21 Bouřky - Bouřky a vydatné srážky od 11.5. do 16.5.2021
Miriam: Yurri Tady také hrozně fučelo (bylo tedy cca 23°C). Část nedělního odpoledne jsem chtěla strávit hraním na flétnu v přírodě, ale vítr mi málem unesl noty do sousední obce. A nedalo ... VíceZasláno 09.05.2021 21:07 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: Má zkušenost s GFS je taková, že pokud jsou teploty během teplé části roku nadprůměrné, vždy je výrazně snižuje (v létě dává občas i o těch 10°C méně, pokud jsou vedra), jestliže jsou ... VíceZasláno 09.05.2021 12:35 Bouřky - Bouřky a vydatné srážky od 11.5. do 16.5.2021
Miriam: Na dvoře ve 120 cm min. teplota 2°C, na zahradě ve stejné výšce 0°C. Dlouho bylo poměrně teplo, ale před svítáním se úplně utišil vítr. Už to ale stoupá, takto chladno bylo podle všeho ... VíceZasláno 08.05.2021 06:52 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: ludvicek Budem doufat. Tady zatím necelých 5°C, už dlouho se to drží na této úrovni. Není ani přízemní mráz, i když daleko to do něho nemá. Teď si půjdu na chvíli lehnout, ale moc toho ... VíceZasláno 08.05.2021 02:00 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: No, moje naděje byly opravdu plané. Už to přešlo a vlastně z toho ani nic nespadlo. Doslova několik kapek. Teplota zatím necelých 9°C, ale stále fouká vítr (ten se v noci klidně může ... VíceZasláno 07.05.2021 21:27 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: ludvicek Tak to ano, to je docela dost na zakrývání... Ale třeba to nebude tak hrozné. Tady je skoro 10°C a jde na nás bouřka. Celý den oblačno bez jakékoli kapky, odpoledne až jasno ... VíceZasláno 07.05.2021 20:38 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: ludvicek Kolik tam máte hlav? Pokud je to opravdu malý vinohrad, dají se namočit hadry (pytle, plachty) do teplé vody a večer je tím přikrýt. Tady víno už také raší, zatím se drží. ... VíceZasláno 06.05.2021 15:28 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: No, ty vichry jsou hrozné, to je pravda. Alespoň kdyby fučelo hlavně v noci, ale to ne... V noci se vítr musí utišit, aby se mohlo pěkně ochladit. VíceZasláno 06.05.2021 07:07 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: Nad ránem jsem na zahradě naměřila cca 3,5 °C ve výšce asi 120 cm. Na dvoře bylo tepleji, dál za dědinou naopak chladněji (tam byl i přízemní mrazík - jinovatka). Dlouho bylo poměrně ... VíceZasláno 06.05.2021 06:56 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: Z nedaleké meteostanice (tady se někdo opravdu zbláznil). VíceZasláno 05.05.2021 22:12 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: swan1 Vypadá to opravdu na moniliovou spálu. VíceZasláno 04.05.2021 18:56 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: charlie Tohoto já se právě bojím... Navíc k nám ty fronty chodí vesměs nasucho. Tedy jasno, chladno, nepříjemný vítr (a v noci pak klidně může mrznout s těmi teplotami příštího týdne ... VíceZasláno 04.05.2021 18:26 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: Těch 10 by byla katastrofa, nechci potom vidět ty noci. Snad bude opravdu alespoň nad 15. VíceZasláno 04.05.2021 15:55 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: Aidamko1 Velice slušně ochladit - jaké teploty jsou tím zhruba myšleny? VíceZasláno 04.05.2021 15:50 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: Ty průměry nevypadají až tak špatně, hlavně aby už se neopakovaly teplotní scénáře tohoto týdne... Maxima jsou teď hodně nízká na můj vkus. Hrozba mrazíků je tam také menší, tak snad ... VíceZasláno 04.05.2021 14:36 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: aura33 Pro mě je počasí důležité, já su takový přírodní člověk a dění v přírodě neustále sleduju. Samozřejmě - s tím, co se děje, nic nenadělám, ale náladu mi to jaksi kazí. Co se ... VíceZasláno 03.05.2021 21:03 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody
Miriam: aura33 Ono každému vyhovuje něco jiného. Pro mě osobně toto divné počasí začalo už loni v říjnu (podnormální teploty, velmi deštivo, absence slunce). Říkala jsem si - dobrá, třeba ... VíceZasláno 03.05.2021 15:00 Články na In-počasí - Deštivé a větrné počasí, v úterý vítr hlavně na západě způsobí i škody