Kam zmizela stanice Konstantinovy Lázně? Majitel jí chtěl odebrat? Nic tady poblíž není ... a profíci na Přimdě jsou he sice zajímaví, ale to je mi k ničemu když jsem níže... a Cheb už taky je o něčem jném, Karlovarsko rovněž. Je tu bílá díra, nic tu v okolí není.
Ahoj, mě by celkem zajímalo, jakým způsobem se přebírají data z dnes populárních wifi stanic. Ve většině případů umí zasílat data na WU a na WeatherCloud. Data se tedy přebírají odsud na Inpočasí nebo takové stanice umí vytvořit i soubor ve formátu txt či xml?
Už druhý den nepřijímá server WU moje data,a nejsem sám v republice,nevíte mají poruchu,nebo co mám dělat? Na weathercloud normálně vysílá,mohla by moje stanice vysílat data tohoto webu? Jinak je zatím pro in počasí of,což mě mrzí.
janek24 Mně se to samé stalo úplně ve stejný čas jako Vám, před pár dny se přestala načítat data i z mojí stanice. Mně osobně pomohlo, když jsem hlavní jednotku vypojil ze sítě (ze zásuvky) a znovu ji zapojil, potom už se data znovu začala zobrazovat na WU i zde na In-počasí.
In-počasí Jen bych chtěl upozornit, všiml jsem si nenačítání dat z nově přidané stanice Rudíkov zde na In-počasí. Možná došlo k nějaké chybě, ale z této stanice se ještě na stránky nenačetla žádná data.
Mám jen dotaz ,na meteostanici mám tlak 1016 hPa,na vašm webu se zobrazuje 1015 hPa,znamená to tedy ,že web sbírá celá čísla a nezaokrouhluje? Wu ukazuje 1015,92