Máte vlastní meteorologickou stanici připojenou k internetu? Pokud ano, můžete ji nyní přidat na naše stránky. Data z Vaší meteorologické stanice budou u nás automaticky zpracovávaná a zobrazována na našem webu nebo webech našich partnerů.
Více se dozvíte na stránce: Jak přidat meteostanici na In-počasí
Diskuse o počasí Máte meteorologickou stanici?
Poslal jsem Vám svoji.
Už se těším na spuštění.
A mohol bi som aj ja som zo severozápadného Slovenska presnejšie z Uhrovca 42 km od Trenčína. Lebo mne akurát príde meteostanica PRO-X IROX.
No tak počkám
kdy to chystate spustit,na e-pocasi uz to bezi
In-pocasi
velmi dobry napad (skoda ze nemam stanicu pripojitelnu k netu), nieco podobne uz funguje aj v Madarsku http://www.idokep.eu/?oldal=hoterkep
A ESTE PAR OTAZOK NA VAS:
Kde zozeniem a kolko asi stoji taka meteostanica, ktora udaje automaticky nahadzuje na PC, alebo na nejaku pamat?
Ako to vidite do buducnosti s in-pocasi (mam na mysl hlavne blogy, pretoze niekedy zvazujem ci sa mi clanok oplati napisat tu, alebo na druhom blogu, ktory ma ovela vacsiu citanost ale o to menej odbornu.)?
Neskusili by ste na webe spustit chat? Bolo by to podla mna ovela jednoduchsie, ako preklikavat sa diskusiami a obcas nieco napisat, viac ludi vratane mna by bolo castejsie prihlasenych a diskusia by prebiehala o dosť rýchlejšie. A navstevnost by podla mna viacej stupla.
Co nove chystate na webe v tomto roku?
weather_dt
Díky.
Pořídit se dají již od 5 tisíc Kč. Blogy s návštěvností obecně stále mírně rostou, největší bývá návštěvnost v létě. Chat spouštět neplánujeme - myslím, že už je spousta chatovacích služeb a když vidím jejich úroveň, tak to sem přenášet nechci. Novinky zatím prozrazovat nebudu
Spustí to teda už dneska ?
Já mám taky meteostanici. Zapojila jsem se dnes do URL a mají to tam super.
Možná se připojím i sem do in-pocasi.eu, avšak mám strach, že budete kopírovat stanice již zapojené v e-pocasi.cz, aby jste tam něco vůbec měli a to já právě nechci.
Nechci jít právě do projektů, který bere stanice od již fungujících webů
In-pocasi
Bolo by super pridat aj stanice zo Slovenska
Mno zatim me to tam nezobrazili....ale uz me psali, ze to brzy udelaji. Doplnovali tam zepry dalsi a dalsi meteostanice. Celkove jich tam je tak 30 v seznamu
Moji stanici k Vam zatim davat nebudu. Podivam se pozdeji, az projekt vice spustite, protoze co jsem se divala na /vase-meteostanice/ tak tam mate myslim asi 3 stanice, ktere ma uz i e-pocasi.cz.
Uvidim, kolik jich budete mit stejnych, pak se rozhodnu, ze meteostanici dam i k Vam. Pouzivam Davisku a jsem na kopci obci Adamov, tak ze je to tu docela dobry. Mam i fotak - webkameru ve vysokem rozliseni, tak ze muzu pozdeji dodat i obraz.
Zatim stranky nemam Tu webkameru mam spise na svem PC. Delam si sem tam timelapse a jsou z toho moc krasne filmecky. Zvlaste v pohybu mracky, to je pak krasa. Bavi me to
Na webovou stranku prave nemam penize, ikdyz wz.cz atd. nabizeji stranky zdarma, ale nevim nevim.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.