U nás se nic nedrží zatím ale teplota už jde pod nulu tak uvidím ráno Ale byl jsem se projet na velký lopenik a úplně jiný svět takových 7 čísel mohlo být
A teď si může každý tvrdit, že dle radaru sněží v Olomouci nejvíce. Realita je ale jiná. Ty odrazy vůbec neodpovídají skutečnosti. Sněží stále velmi slabě. Potvrzuje to i webkamera v Olomouci. Nic se neděje, nevím kde ty hodnoty ten radar bere. Edit: 0:55 , teď sněžení zesiluje, ale s půl hodinovým zpožděním, to je dost
Nakonec výsledný úhrn sněhu je 0. Slabší poprašek na autech a na 30% travnatých povrchů a střech. Další sněžení zítra, kdy by mělo být celý den pod bodem mrazu, takže určitě lepší podmínky než byly v této situaci.
Koukám na SZ hezké sněhové přeháňky.
Most
Aladin a úhrn srážek od pondělní 7. ranní do úterní 7 ranní
Mně je z toho akorát na blití , je to hodně vyfoukané a závěje , odhadem 10-15 cm, teplota spadla na -3 a výhled tam má mrazivé jenom zítřejší ráno pod -10 a příští týden tam moc srážek teď není, jenom příští neděli, tak snad už to pak odleze do háje!
Leknín. Koukám, že jsme asi v tom pásmu jediní, kdo má tak nízký úhrn.. Jak je to možné, že je to vždycky Olomouc? Podle mě bude ještě tak týden zima a pak jaro.