Mně +20 ještě nepadlo, ale tak možná dnes a máme na to ještě pár dní. Dnes ráno poprvé v březnu nemrzlo, ale minimum není podle výhledu +8 ale +2, trochu zas mimo no. Výhled mně netěší, od pátku větší delší ochlazení, ale aspoň budou nějaké srážky. Ale tak naštěstí je to ještě daleko na seriózní předpověď.
ludvicek Já tam měl původně na in 30 mm úterý až čtvrtek, teď ty dny nic a hodilo to na pátek 20 mm, sněhu 2 cm Jinak GFS a Ecák kolem 40 mm za příští týden, KMA jen 16, jestli z toho bude zas fiasko tak už to bude tady vážné.
V pondělí už bude jasnější, kde a co z toho bude, ale zdá se, že období sucha bude aspoň dočasně přerušené. Jestli sníh nebo déšť, to je v nížinách myslím ještě otevřené.
Tak nějak podle posledního výstupu, bych to viděl i já.. plus mi to dává 7cm ve sněhu, přičemž to evidentně během dvou dní roztaje, pokud teda to napadá..No, v neděli bude tak nějak jasno co bude..
Dívám se dívám a čím dál více výstupů GFS maluje to, že chladná hmota v půlce příštího týdne nepronikne tolik k JV až V. To snad ne já se radoval, že by od středy příštího týdne se ochladilo a snad přišly i srážky, ale aktuálně to vypadá na červené barvičky, které se J, JV a V od nás trvale obnovují ... tak uvidíme.
Ono už to naznačovaly večerní výstupy a ansámbly a dnes ráno se to zatím potvrzuje. Z toho ochlazení toho momentálně v modelech moc nezbylo a teploty kolem 15 st. mi tam svítí i celý příští pracovní týden, tak uvidíme.
Dlouho sem nikdo nic nedal, tak alespoň tot: https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/other/kdy-za%C4%8... Každý si tam může najít "to své jaro"... a nemusíme se dohadovat... p.s. zítra zkusím udělat nějaký rozbor, dávám si oddychovou neděli.. asi jarní únava..(akorát nevím, jaká jarní únava, jestli teda taky jsou čtyři druhy, jak toho jara..)
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.