Diskuse o počasí Jaké bude jaro 2022?
Nějaké teplo bude, ale až 17. března na dva dny, pak to dává ochlazení a déšť.
Dnešek max +7°C a min -3°C. Vlhkost min. 23%, strašně suchý vzduch.
EDIT: tak teplo s déšť
Yurri
No, dneska, pravda, docela paráda, vlezl jsem v jednu hodinu odpoledne do auta... a jako šel jsem do trika, protože vevnitř bylo +24.. to jsem věru nečekal.., za týden to vypadá zatím O.K. extrém zmizel, přijatelné hodnoty zatím zůstávají.. No a pak jsem si pustil svoji oblíbenou zahradnicko letní píseň, pro dobrou náladu v tom současném srabu...https://www.youtube.com/watch?v=iJS680NdyAY
Jste nepoučitelní s těmi výhledy. Prostě předpovědím se dá věřit tak na 4-5 dní, 6.+7. den jenom hodně orientačně a cokoliv nad 7. den je naprostá střelba a může skončit diametrálně odlišně.
... Tak co tedy
Teplo je jistější, to plošné sněžení je určitě výstřel do prázdna. Ale zajímavé co gfs dává
ludvicek
No, hezká otočka, ještě včera jsme tam místo +15 měli +6.. tak uvidíme, ale slunce bude! Jsem zjistil, že mě prdly nůžky na větve a větvičky, miniprasklinka, a málem mi to roztrhlo palec, naštěstí to vzalo, při prasknutí, jen kůži, pojedu se dovvbavit, příjemné chvíle při vybírání věcí na zahradu mne očekávají...
palma
Jo, tohle miluju, a hlavně vybírat semínka!
No, uvidíme, kolik bude za březen nakonec sluncohodin, ale bude to jistě nadprůměr. Já teda budu potřebovat časem i zálivku, ale ta moje černozem u potoka na to vysychání není až tak náchylná, to u Yurriho bude větší problém.
Styyyyl. zima v druhé polovině března.
Představme si kdyby to vyšlo, vrátili bychom se prakticky do ledna. To březen posune k podprůměru, no pěkný. Naštěstí tohle ani nemůže vyjít (9+ dní), doufám.
Jinak dnes slunce, 12°C a nějaký větřík, nejlepší kombinace.
Nejvíce rozpálené asi budou spíše Čechy než JM, nepatrně, Dobromerice v Ústeckém kraji mají 13°C. A Němčany jen o pár desetin méně.
palma
Jinak hluboká TV. Vychází nový GFS tak uvidíme jestli to furt drží.
Maximum 12°C
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.