Tady první vlna sněžení v noci dala přibližně 10cm. Nyní z další vlny sněží intenzitou 4cm/h už přes hodinu. To je víc než co dávaly meteogramy sousedních stanic. Sleduji na posledních výstupech předpověď srážek na dalších 12 hodin zvýšena 2x až 3x .
ROFA To je masakr 4cm/h Nám noční vlna dala dalších 10cm takže během 24h jsme dali 20 cm nového Stále sněží i kdyz slabší intenzitou. Konečně normální zima
Petr75 Tak KH klasika masakr. Cesta do Chomutova trvala hodinu. Ze silnice co jsem včera fotil zbyl jeden pruh častečně se závějemi. Výšku sněhu na zahrradě odhaduji na 45cm.
No to koukám na bílo venku, -1,8, pěkných 5 cm, vítr jak sviňa, takže místy pěkně nafoukáno, to bude ve městě kalamita, v TV říkají, že i u Humpolce na D1 to jede nějak špatně.. no že mne to ještě překvapuje..oteplení až za týden, zatím malé, tož jen tak dál..docela dobrý, jako.
No ale u nás byla ta část fronty opět nejslabší z celého SZ a navíc to prolétlo bleskovým tempem. Něco sice nasněžilo ale opravdu to více jak ty 2 cm nebude. To už možná víc napadá z toho aktuálního.
Koukal jsem na to v noci i u vas, stin veliky, KH vam braly, jak to slo.. Vsude kolem vas 3x, 4x tolik.. Opravdu nestastne misto.. Tady tentokrat podobne, Z cast fronty slabla a slabla a k nam v 2.30 rano dorazilo asi 20 min vanice ruzne intenzity, ktera dala 3cm..Tot vse.. Dnes JZ uplne cisty, z vyplnujici se TN jsme uz bez naroku.. palma Gratulace, solidni pro vasi oblast. Jinak, ta TN od severu doslova ,,polozila zivot,, za to, ze sem nepustila teply Atlantik od JZ z Nemecka.. A i kdyz srazkove zde nic moc, diky za toto positivum!
U nás byla také sněhová bouře. Parádní podívaná, navíc u mě premiéra - to už je něco když je v Plzni něco zajímavého. F4 : vzpomněl jsem si na vás, ráno jsem porovnal srážky + model Aladin a nějak to chudák zase netrefil
celyl No to si myslim, ze je to neco jineho.. Ja jen ze jste psal, ze je vyjimka, kdyz se u vas deje neco zajimaveho.. vyznelo to obecne..ale myslel jste tedy jen zimu... Kolik to u vas vlastne dalo?