U nás v Tatrovicich pořad takto . Ráno trochu přimrzlo . Ale uz ubylo dost . 20 cm porad je . To ma ta flaška .
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2025/2026
Tak dneska hlavně na S a SV Moravy, opět místy SSP, i v nižších polohách, i okolo 4 cm po ránu. A tak se nám tam dál posouvají stanice se SSP, v této zimní sezóně. Zatím z dostupných dat nejvíce Šumperk, 48 dní, a pěkně jede i Mošnov u Ostravy, 44 dní. Nebo-li dní v 7h ráno se SSP
Zdroj dat ČHMÚ
nojo kapře. Už by se chtěly mlsy bouřek na východě. Ty jsou většinou v dubnu. Ještě chladno nějakou dobu bude. Kéžby to NAO+ vyšlo na to jaro a ne na únor.
Lerak2
Jj, večer a v noci neplánovaně asi 7 cm. Když říkám neplánovaně, tak narážim na Aladina, kterej plánoval max poprašek. A teplotu teď v poledne +2 a pořád je -2. Takže do plusu to pude asi až v noci nebo ráno. Aladin je poslední dobou mimo.
Já dneškem počítám 56. den se SSP, ale jestli v Mošnově napočítali už 44, tak jsem asi přísnej a nepočítám dny, který by meteorologové ještě započítali
Dejvas
Pěkně nasněžilo S těmi dny se SSP na stanicích s oficiálním měřením. Jak už jsem psal vedle 6.2., má to nějaký dlouhodobý řád, aby se to dalo srovnávat. Nic to nemění na tom, že zatím tuto zimní sezónu drží v nižších polohách nejvyšší počty dní se SSP, hlavně některé stanice v MSK a části OLK. V polohách okolo 400 mnm, už mám jednoho favorita
v Olomouckém kraji, stále drží celkem dlouho výšku SSP, a taky počet dní. Uvidíme na konci sezóny
Kapře
Oni tam Němci ty zimní bouřky předpovídají,otázka je jestli i u nás nějaká výrazná přeháňka bude 👍
https://www.wetterprognose-wettervorhersage.de/wet...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.