Yurri Na autech se to normálně drží i při +0,8°C.. To ví i dítě v mateřský škole, jen ty ne..? Omg. Vyhoď už ten svůj frňák i ten svůj nárazník do koše, jsou k ničemu... Jinak. Tady krásně chumelí, je bílo, +0,4°C..
Peter Sedlák 1 Tak na Kladně absolutně nic, před asi hodinou tu ještě lehce pršelo..máme +1 aktuálně... s tim liháčem a nárazníkem, co kdyby to Yurri vylepšil.. přilepit liháč na nárazník a za jízdy to pohledově kontrolovat, na Tik Toku by to mělo určitě pěknou sledovanost..
swan1 Je to možné no, ale už začalo docela sypat. Teplota +0,1°C a venku zas vše bílé. Doufám, že to klesne alespoň lehce pod nulu. Nakonec asi fajn, jsem se bál, že teplota bude stagnovat u 1°C.
JUGOCV Za mě je lepší sledovat německý radar. Ten tam žádné mezery kde nepadájí srážky nemá. Vlastně už není radar ani potřeba. Bude teď sněžit na severu pořád až do zítřejšího odpoledne a to intenzitou 1cm/h v nížinách.
palma Super, stanice na Ruzyni hlásí ve 20 hod. +0,6°C a sněžení. Zde zatím stále jen déšť, ale jsme cca o 50 m níž, tak snad to taky propadne. Balkon mi ukazuje stále +2,2. Jak by řekl polský klasik, "to jest ku*wa dramat".