Diskuse o počasí Sněžení od 27. 11. 2023
Daniel Moudrý
To je divný že u vás prší a tady padá prašan a drží se už i na asfaltu . Jste asi u Labe ne?
Predators2
Jsme v 310 m.n.m
swan1
Tady už taky většina stanic ukazuje 0 až 0,6°C(mapa zaokrouhluje na 1°C). Řekl bych že se to zachvíli začne držet asi. Kapek v tom ubývá a sněžení přibývá na intenzitě.
Pro změnu taky velmi milé překvapení.
Yurri
To určitě neukazuje, pokud stanice ČHMÚ ukazuje 0,8°C, tak je to rozhodně blíž než nějaká sranda v autě. Což ovšem neznamená, že při zemi musí tát, stanice ukazuje teplotu ve 2 metrech a je noc, kdy i při zataženu se může projevovat slabé radiační ochlazování.
Jinak tady je nejtepleji z celého dne až teď, se sněhem ráno nepočítám.
ota
Nikoliv, meteostanice je na střeše budovy, takže ukazuje sice přesněji, ale po střechách chodí málokdo, autoteploměr je mnohem praktičtější a krásně mi při jízdě ukazuje různé teplotní zóny ve městě, není nad zpřesnění prouděním vzduchu, taková simulace aktivního ventilátoru?.
Tu stále prší a už jen +0,8 ,sem zvědavý jak dlouho to vydrží
Sněží, stále semtam kapka. Ale to hlavní: sníh se drží na objektech zvané auta. To je pokrok a snad bude to tak bude pokračovat.
Ondris
Bohužel no, koukám každou hodinu na iconD2 a ubírá, ubírá.. jen J/JZ/Z Čech dostane několik centimetrů sněhu. U mě opět nepochopitelně srážkový stín - pás. viz radar.. i v reálu venku slabě drobně sněží, když jsem se koukl na webkameru za Ústím na D8 (Varvažov) tak tam sype hezky a je i zasněžená dálnice..
tady už začíná hezky padinkat. všechno je ale promočený jak sněhulák, takhle mokrý podzim snad nepamatuju. to bláto všude, hrůza
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.