Centrum Plzně (cca 300 m) zatím stále bez sněhu: https://webkamery.plzen.eu/kamera3.html Přitom jinde v Plzni (o cca 100 m výše) už jsou 2 cm: https://www.in-pocasi.cz/pocasi-u-vas/foto.php?id=...
Diskuse o počasí Sněžení od 27. 11. 2023
LukasZH
Co je u vás špatně? Vždyť tu sněží pěkně 1cm/h a bude padat až do 16h cca stejnou intenzitou. 5cm bude už o půlnoci .
Snad to ta TN trochu přitlačí a vytáhne se sem, jsme furt na rozhraní kde sněží od cca 370-400 m.n.m a tady 310 m.n.m furt jen prší, ani déšť se sněhem nepadá a to už je jen +0,7
tak tady aktuálně teplota 1,8 stupňů a déšť přešel v husté sněžení, tak jsem se konečně dočkal
Predators2
Teď u nás taky sněží už mírněji a drží se, ale předtím když už sněžilo nad Ústím mírně tak u nás sotva poletoval, jakoby nás to přeskočilo - srážkový stín od středohoří, ale už asi tolik nebrání. Já už jsem spokojený, ale dle icon D2 (ano vím je to jen model) ale kolem 7:00 zítra ráno by mělo přestat sněžit.. takže to dá tak s touhle intenzitou 5cm, místo těch 10cm ve které jsem věřil.
Venku dobrý +1 a mrholí, tady už to bude jen o vodě. Ve výšce se semka dostává teplejší vzduch, tak to bude o vodě. Zítra sněžit dle mého taky nebude, srážky zasáhnou hlavně Vysočinu, Čechy a Slezsko.
Je to sice mrzuté, ale co už. Přál bych si aby to bylo ve skutečnosti jiné.
Daniel Moudrý
Já to Ústí nechápu vůbec. Mělo by tam už dávno sněžit všude stejně jako sněží v Děčíně .
tady pokračující stejná nuda. zatímco most staví most nebo kostel sněhový už
LukasZH
Říkám že sněžit bude tady cca do 16:00. Ty srážky se tu budou otáčet dlouho. Velmi dobře je to vidět na WetterOnline.
Zábavný jak tu nejvíc píšou lidi co jsou pod 300m.n.m a díví se XD haluz. Říká se tomu "NÍŽINY"
Aidamko1
Přírodě neporučíš
Nevadi, u vás to snad vyjde jindy
Adamsedlak
Ty jseš haluz. Odpovídáš po měsících a jen prudíš.
To je další troll ne? Škoda že má stejné příjmení.
No jinak teplota to stopla na nule a hustě sněží stále. Slavíme svůj první centimetr této zimy
Predators2
Nevadi, snad se to posune trochu dolů, už je na čase
Daniel Moudrý
Já tomu moc nevěřím že u vás nepadá. Chtělo by to nějaké foto venku.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.