Holubidum
Haha, asi jo.
Mi to připomíná to téma na bouřky 22.6.2023, to se taky řešilo týden i víc dopředu a jelo 5 příspěvků za minutu.
Teď je tam asi 96 stránek, tak snad to tak nedopadne i tady. O to se ale Admin postará.
Diskuse o počasí Sněžení od 27. 11. 2023
Holubidum
To na tom sice nic nemění ale dobře holoubku. Trolle už to nikoho nebaví. Leť! A bacha na déšť.
Ostatní uživatelé tu byli v harmonii, i když třeba já s panem swanem máme jiné názory.
ALE, někdo musel přiletět....
A zkazit tuto harmonii spamováním se svým zobáčkem...
jop, tak už se možná tady taky rýsujou vločky (edit: potvrzeno - vločky a ani hnedka ne tak málo) ale šine se to dosti pomalu, což není nevýhoda.
ohledně ptáčka pipin IV,5. aka. meteora tak bych se chytil i ostatních a řekl dost ofenzivní věc, ale jakožto krutej milovník trollingu musím odolat a vyváznout bez banánu
Dobrý tak to taky smažu. Ale screeny jsou bohužel.
Jinak teplota plus mínus 0,5°C. Mohlo by už více sněžit než pršet.
Ondris
Jojo, taky jsem to slyšel, a ta její předpověď na příští čtyři týdny až do Vánoc pobavila. S tím listím je to tady podivné, některé stromy shodily už na začátku listopadu, pak mám ale na zahradě jabloně, které neshodily skoro nic a dokonce jsou ještě zelené. Břízy si také dávají načas, to samé topoly šedé.
dám si vanu a pak uvidim, co mě bude čekat venku. pokud začne bejt poprašek kolem 22:00, ráno bych viděl upřímně drsně
nó, nějak se tomu sem nechce. je to dost pomalý
je pěkně iritující, jak se postup srážek zastavil pár kiláků před námi
Tak tady to už spadlo na +1,0 a stále prší, tak uvidíme kdy začne sněžit
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.