Predators2 no tady taky řeka po stranách má slabý led -8,5C a vypadá to že ještě v týdnu 5-6cm případne a taky sem se nezmínil v tom že oteplení v nedohlednu
Tak ja dnes jedinej ze 30 aut firmy, kterej jezdi.. Pac vetsina aut je kolem Prahy a Morava..kde tech 10-15 cm je kalamita.. Tady pekne zimni jezdenicko, pohoda, tak to mam rad..
Tak spadlo 11 cm nového sněhu při nějakých 10,8 mm srážek, takže dle očekávání. Celkem máme neuvěřitelných 19 cm sněhu. Navíc srážky byly nakonec celkem rovnoměrné bez extrémů v jejich množství.
Jih Jemnicka a Moravskobudějovicka má tak 1 - 2 cm, ledovka pěkná, ale celkem na pohodu, teplota kolem - 2,5. Přes den se dostaneme k - 1, nic zajímavého, polámané větve z námraz jsou tady běžné, klidně to trvá týdny, v prosinci toho bylo dost.
Trosku snehu, kalamita. Trosku vody, kalamita. Trosku sucha, kalamita. Slabej covid, kalamita. Prijit toho jen trochu vic nez trosku.... je konec sveta
Jeste by mohlo v Praglu tak 10 cm pripadnout.. deka pekna, ale tenka
Tady mapa s výškou sněhu, Prady Nový Rychnov je na tom úplně stejně jak my, tedy 12-13 cm, když ve čtvrtek spadne dalších 5-10 tak se možná na 20 cm i dostaneme jinak Brno slušně ostrouhalo, pouze ledovka a pár cm sněhu, kousek severně od Brna je ale zaměřeno 10 cm, jižně není nic skoro
Tak mou předpověď překvapil zásyp z jihu, který nebyl na žádném modelu až do půlnočního aladina, takže stahuju krovky a uznávám, že jsem neměl pravdu.
Jinak tady solidní kalamita, napadlo mezi 10-15 cm, což při tom mrazu už stačí na dost problémů, nejezdí busy, tramvaje, dítě jsem dostal do školy napůl pěšky, ještě, že to máme do Libně z Jarova z kopce
Predators2 To je v Krušných? sám si uváděl jenom 26 cm, že by to najednou tak narostlo no ještě oproti vám nějaký ten cenťák máme navrch ale v podstatě nás doháníte Ondra83 No tak vidíte, u nás také spadlo podobné mnozstvi, tedy mezi náma a Prahou neni nakonec rozdíl, Praha taky uvádí 12-13 cm tedy jak Nový Rychnov 10 km ode mě
No doufám, že ve středu pro změnu napadne tady, jelikož Čechy již sníh dostali tak bychom chtěli taky, díky.
Jo ta mapka ČHMÚ je blbost, těch 10cm je v Žabovřeskách, ale to je nesmysl. Jsem od nich asi 5km a je 1cm.. Ani Kuřim, Blansko či Tišnov nemají více jak 5cm.
Aidamko Ve středu taková spešl nadílka pro Vysočinu a Moravu a ostatním nic nedáme? no hlavně ať na té Moravě dostanete 10-15 cm, u nás budu realista tipuju 8 cm