Diskuse o počasí Výrazné ochlazení a sněžení od 6.2.2021
Někteří lidé jsou vážně hloupý. Předvádějí se a machruji a potom se diví že zapadnou.
Celkem dobrý víc než jsem tipoval no my jsme vlastně na tom nevětří začátkem ledna tu napadlo taky oproti jiným místům hodně sněhu, Jihlava má o polovinu méně než my každopádně ve spod je ledová silná krusta z toho ledu jak valil, ještě že aspoň napadlo hodně sněhu, ani to neklouže ten led je tvrdý
Včera ráno tu byly 3cm, teď jsem to změřil a je tu 10cm, jenže opticky mi to připadá jak 20cm, jako by to plastové pravítko mělo chybnou stupnici.
Co dodat, vše je krásně zasypané, pohádka, slušný mráz a vydrží to ještě dlouho. Navíc bude opět sněžit v dalších dnech, zima jak má být...
Už máme 26cm a venku stále solidně sněží 6/10.Letos jen překonáváme rekordy.Zítra ráno od JZ má přijít další sněžení.Už bude podstatně slabší než to dnešní.Plošně napadne tak 1-2cm.Ve středu to sněžení bude daleko významější.To se očekává místy i kolem 5cm sněhu.Na JV Moravě opět i zmožností mrznoucího deště.Nejméně srážek se očekává tentokrát v SZ polovině.
Kokos342
Naše silnice 1 třídy vypadá ještě hůře. Asi nějak takhle. Začíná zamrzat i potok. Venku je -9°C.
Kokos342
No, on Aladin je jediný model, který to vidí takhle. Podle ostatních modelů ten teplejší vzduch zůstane prakticky mimo ČR. Ale uvidíme, tyhle situace jsou často nejasné i pár hodin dopředu.
Jinak tady napadly cca 3cm sněhu a pod tím je 2cm tlustá vrstva krupek. Naštěstí jsme bez ledovky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.