Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Většinou zataženo a v severovýchodní polovině území slabé sněžení

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 12254 příspěvků pro uživatele palma:

palma: Tak tady aktuálně +4,9 a sníh má teď výšku 5 až 7 cm.. a prší tady do toho.. Více

Zasláno 15.01.2026 11:56 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: No, noc na dnešek byla fakt "teplá" pod +3,5 to nespadlo, teď už to zase leze nahoru, sněhu to dalo zabrat pořádně.. Více

Zasláno 15.01.2026 07:27 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Francois No jo no.. jenže ono posuzovat možné varianty je poněkud náročnější, než si rozkliknout soubor s 50 ti ansámbly. To baví pouze někoho..Zatím jasná věc, po pár dnech teplejšího ... Více

Zasláno 14.01.2026 19:01 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

palma: Teď +5.. za poslední půlhodinu to nastoupalo o +0,2.. to sem v tuhle hodinu už ani nečekal...sníh ještě pořád docela drží.. Více

Zasláno 14.01.2026 18:25 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: AuraPočasí Ano , to jsou krátkodobé předpovědi, do týdne to funguje, deset dní je hranice, ansámbly koukají na 16 dní dopředu... tož tak. No a k tomu je dobrý se podívat, je-li proudění ... Více

Zasláno 14.01.2026 11:59 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

palma: Aidamkoo No, ve své podstatě to teď ukazuje asi tak 10 dní zimního počasí, což je fajn, a co bude potom uvidíme asi tak v tuto neděli..V současné době mne svrbí prsty, abych zkusil ... Více

Zasláno 14.01.2026 09:47 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Tadeas -6 až -1 tři dny za sebou.. na Kladně, to je veeeelmi kruté... Více

Zasláno 14.01.2026 08:42 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: pro ranní pobavení... takhle se uklízí sníh v Moskvě https://tv.idnes.cz/zahranicni/moskva-rusko-uklid-... p.s. abych nezapomněl ... po ránu +0,5...na autech námraza.. Více

Zasláno 14.01.2026 05:50 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Tady +2,5 a mlha jak sviňa, je vidět tak na 20 - 30 metrů.. bezva, na to jsem se celou zimu těšil...a na zdejší meteostanici roztála na dešťoměru ta sněhová čepice, neb jsou tam dnes ... Více

Zasláno 13.01.2026 22:51 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: F4 No, bude to mít to oteplení docela těžké, teď jsem byl na zahradě, z pergoly teda fakt crčí voda, ale ta krusta na sněhu na zemi... bezva věc, sníh pod ní sice už není uplný prašan, ... Více

Zasláno 13.01.2026 13:36 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Francois No, to nejsou veletoče, to jsou roznožky, zima, léto, zima, léto.... Mne jen baví ten kolovrátek... špagety, špagety, špagety..no a ona nakonec pizza, a ještě mražená...Klidně ... Více

Zasláno 13.01.2026 13:28 Zima - Jaká bude zima 2025/2026

palma: F4 Jste mne rozesmál... dozvěděl jsem se takto od Vás, že v lednici mám hic, protože tam mám nastavených +5..... ono Vám to "teplo" tam taky asi pořádně doleze tady už jsme ... Více

Zasláno 13.01.2026 10:45 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Tak ještě jedno foto, pěkná krusta na sněhu a je to na tlouštku 5mm... Více

Zasláno 13.01.2026 08:44 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Francois No.. uvidíme co bude s tím prouděním od Atlantiku.. ukazuje to blokace, a předpokládá se vzestup tlaku nad Grónskem..aby se nám to tu zase nezadeklovalo.. Více

Zasláno 13.01.2026 08:21 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: RichardReynolds Tady to furt pádí nahoru +2,5 aktuálně.. Francois přikládám ty anomálie Atlantiku.. ovšem středozemní moře vede, a občas se i prosazuje.. Více

Zasláno 13.01.2026 07:56 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Francois Vy tam u Vás máte Atlantik?, zajedu se kouknout na oceán..a vezmu s sebou nejlepšího prognostika ze všech! Více

Zasláno 13.01.2026 07:47 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Jinak teda.. nástup oteplení je teď naprosto brutální, jsem vylezl ven... a pocitově teplý vánek...( najednou je skoro +2) Více

Zasláno 13.01.2026 07:18 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Aktuálně mi trvalo hodinu odlednit auto, na silnici, protože jsme mimo hlavní silnici, je ledíček jedna báseň, takže holky jsem do školy neodvezl, až tak na 9:00 - 10:00, to provedu, ... Více

Zasláno 13.01.2026 06:19 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Tak, do auta jsem se dostal.. jiná možnost jak ty 3-4 mm ledu odstranit z vozu, než nastartovat a nechat běžet motor z rozehříváním asi není.. policajti nikde, tak dobrý, ještě pudu ... Více

Zasláno 13.01.2026 05:27 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita

palma: Tak tahle to teď aktuálně vypadá na autě.. Více

Zasláno 12.01.2026 22:18 Články na In-počasí - V noci na úterý se kromě severovýchodu začne tvořit až velmi silná ledovka, lokálně hrozí kalamita