Diskuse o počasí Vyhledávání
charlie: Mike11 Asi jsme četli každý jiný článek, tenhle manik má nealkoholickou steatohepatitidu, která má s chlastem pramálo společného. Ale jeho stav se diky šíleným covidovym nastavenim ... Více
Zasláno 08.06.2021 21:13 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma Ta brutální omezení, opatření, nevysetrovani a neléčení kvůli horší chřipce, odstřelila spoustu lidských životů. Na podzim jsem zvědavý, co udělá interakce s mnoha koronaviry ... VíceZasláno 08.06.2021 18:17 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: light123 Je to statisticky nejdeštivější měsíc, alespoň u nás, ale zatím je to spíš bída, o vyšší teplotě ani nemluvím. VíceZasláno 08.06.2021 15:14 Předpověď počasí - Červen 2021
charlie: Aidamko1 Posilám VíceZasláno 04.06.2021 16:13 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: Miriam Uf 32-37, to trpím jako zvíře a modlím se, aby to už skončilo. VíceZasláno 04.06.2021 16:06 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: palma Asi jo, i tak 29 je už dost, nic komfortního. Nakonec tedy nejvyšší 29,7 v Trpístech, dnes budou tropiky na mnoha místech. VíceZasláno 04.06.2021 13:24 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: Yurri swan1 Aidamko1 Vycházel jsem z těchto údajů, omlouvám se za případnou mylku. VíceZasláno 04.06.2021 09:31 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: Yurri Myslel jsem teplotní rozdíl mezi nejteplejšími oblastmi a oblastí tvou. Mníšek pod Brdy včera 31,5, to už je ekelhaft a proti tobě 8,5 st!!! Půdy jsou tu písčité, tudíž žádný ... VíceZasláno 04.06.2021 05:22 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: Yurri Bodejť ne gut, rozdíl 5ti, někde dokonce 7mi stupňů je sakra znát pro pocit VíceZasláno 03.06.2021 19:18 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: Yurri Co je na tom pecka, ještě vyšší výpar, než u tebe, pocitově velmi nepříjemně, neshledávám na tom nic úžasného. Tvých 23 bych bral všemi deseti. VíceZasláno 03.06.2021 18:47 Články na In-počasí - V příštím týdnu pozvolné oteplování, teploty se dostanou nad příjemných 20 °C
charlie: Yurri Sám říkáš, že přijdou horší a nám stejně nezbyde, než tím projít. Nebo si snad myslíš, že bude ideální nechat si do těla vpravit další a další dávky chemických koktejlů, když ... VíceZasláno 29.05.2021 20:22 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Yurri Je to jen teorie Yurri, z praxe vím, že očkovaná manželka onemocněla a nakazila manžela, který umřel. Ojedinělý případ to nebude, tak , jak nastavili léčení, se tomu ani nedivím. ... VíceZasláno 29.05.2021 19:16 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Kokos342 Neoficiálně je to puštěné již 2,3 měsíce, přesto čísla letí dolů, to je zvláštní ne? Spíš jde o ta nastavená pravidla, očkovaný má již nyní aut.vyhodu v netestovaní- proč?, ... VíceZasláno 29.05.2021 10:47 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma Zasmál jsem se, díky, a to i přesto, že celý tento cirkus je k pláči. VíceZasláno 28.05.2021 13:18 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Lucina Teď jsem to dočetl, tohle je zoufalost???. Ještě tady někdo věří, že to dotyční mají v hlavách srovnané. Dnes jde synek po půl roce do výtvarného kroužku, snad tam budou moci ... VíceZasláno 28.05.2021 11:28 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: palma Je to časovaná bomba, byl to účel a ten se pomalu naplňuje. Očkování jsou odsouzení k nekonečným mutacím, které budou krýt úmrtí. VíceZasláno 27.05.2021 22:45 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: celyl Tak tak, ono ani teď to není nijak zvlášť namokle, naopak 90mm/květen a na povrchu to je proschlé, ten vítr zajišťuje slušný odpar, kdyby do toho bylo slunce a vyšší teploty, ... VíceZasláno 27.05.2021 12:54 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
charlie: swan1 Trochu teplo a návrat do starých kolejí... VíceZasláno 27.05.2021 07:45 Články na In-počasí - Chladnější a proměnlivé počasí bude pokračovat i v novém týdnu
charlie: Aidamko1 Vůbec ne, v pohodě. Je mi fuk kdo to napíše, jde o to, CO je tam napsáno. Vše, co v článku je, se událo a děje a dít bude. Žádny blud tam nevidím, sorry. VíceZasláno 25.05.2021 23:20 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší
charlie: Hezké shrnutí.... https://cz24.news/kdyz-zdravi-jsou-vlastne-nemocni... VíceZasláno 25.05.2021 22:42 Články na In-počasí - Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší