Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Přechodně slunečno a místy i letní teploty, později na západ dorazí srážky

Diskuse o počasí Vyhledávání

Nalezeno 583 příspěvků pro uživatele Zebas:

Zebas: swan1 Ja si to prave dokazu predstavit jen nekde na hrebenech hor. Kde snezi a navic se víří snih co je na zemi. Pak opravdu neni ani ve dne videt na krok. Nastesti jsem to nezazil ... Více

Zasláno 07.02.2022 08:53 Články na In-počasí - Hory čeká sněhová bouře, na Šumavě a v Krkonoších za den napadne až půl metru sněhu

Zebas: Tak u nas na zemi neni nic, ale aspon sem tam zasnezi. Jinak jak je to s tou bilou tmou? Myslel jsem, ze se jedna o tu samou tmu, jako je v noci, tzn ze neni videt na krok. Tady ... Více

Zasláno 07.02.2022 08:23 Články na In-počasí - Hory čeká sněhová bouře, na Šumavě a v Krkonoších za den napadne až půl metru sněhu

Zebas: Vydal jsem se po Krkonosich autem a tech 600 mnm by asi odpovidalo. Kolem Jilemnice dest, dole v Rokytnici uz se snehem, od Harrachova dal do Polska cisty snih. Jel jsem za hranice ... Více

Zasláno 06.02.2022 18:37 Články na In-počasí - Hory čeká sněhová bouře, na Šumavě a v Krkonoších za den napadne až půl metru sněhu

Zebas: Prady Tesime se na fotodokumentaci Více

Zasláno 03.02.2022 10:35 Zima - Arktické mrazy a sněžení v Severní Americe - leden 2022

Zebas: https://webkamery-krkonose.cz/ připomínám super webkamery. Více

Zasláno 01.02.2022 19:27 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje

Zebas: Tutugon Nojo, jsem nejak pozadu. Více

Zasláno 01.02.2022 19:13 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje

Zebas: ROFA Takhle to ma v lednu vypadat. Více

Zasláno 01.02.2022 19:01 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje

Zebas: U nas konecne par desetinek pod nulou a zacina se drzet. Více

Zasláno 01.02.2022 18:26 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje

Zebas: Petr75 Ono treba snezi, ale moc se to nedrzi. Aspon u nas. Hezky se to dle kamer uz chyta na Liberecku a Jablonecku, tam napadne do rana dost snehu. U nas se snad ochladi a zacne se ... Více

Zasláno 01.02.2022 17:21 Články na In-počasí - Hory v úvodu týdne zasype příval sněhu, ve vyšších polohách se budou tvořit četné sněhové jazyky i závěje

Zebas: Petr75 Vy si snehu dnes uzijete spoustu. Poslete pak fotky Více

Zasláno 29.01.2022 13:34 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Nová Paka Více

Zasláno 29.01.2022 12:14 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Ted jsem v Nove Pace 450 mnm a je to tu o dost lepsi se snehem. Novy snih ty 3 cm urcite. Tady to da tech 5 cm urcite. Více

Zasláno 29.01.2022 11:57 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: swan1 Zatím opravdu nic velkého, ale trochu jsem to u nás čekal. Hlavně, ať se neopakuje loňský duben, to už chci teplo. Více

Zasláno 29.01.2022 10:59 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: ... Více

Zasláno 29.01.2022 10:12 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Marek52 My jsme tady radi za kazdych par cm i kdyz to je jen na par hodin. Tak to proste posledni zimy byva. A vy jste na tom jeste hůře. Více

Zasláno 29.01.2022 09:33 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Nejvic ma snezit az po 10hod, takze zatim je to opravdu velmi drobne snezeni. Více

Zasláno 29.01.2022 08:53 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Hlasim od nas drobne ale celkem huste snezeni. Teplota kolem nuly. Snad neco napadne. Více

Zasláno 29.01.2022 08:04 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Tutugon Nevypada to spatne na zitra pro nas. Ale ted je 1.8 nad nulou a je mokro. To by muselo mrznout, coz asi nebude. Myslim, ze bude snezit hezky, ale moc se toho neudrzi. Ale rad ... Více

Zasláno 28.01.2022 18:50 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Luka S Posli neco k nam, ja si chci taky uzit hrablo Více

Zasláno 28.01.2022 17:26 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?

Zebas: Kdyz vidim fotky ze Skaliteho, tak ten sv fakt jede proti tomu Sumava ve stejne nadmorske vysce je na tom bidne. Ale to je asi celkem casty jev. Více

Zasláno 28.01.2022 15:04 Zima - Zimní počasí i v nížinách na přelomu ledna a února?