Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Slunečno a kromě severovýchodu už zase často tropické teploty

Diskuse o počasí Reklamy na webu

509
# 24.05.2022, 20:06

No, vyzkoušel jsem to, a když se přihlásím jako registrovaný uživatel... reklama tam není, když jako neregistrovaný, reklama tam je, a to jak na noťasovi, tak na telefonu.. jako přihlášenému mi to opravdu nevyskakuje..

# 24.05.2022, 20:17

palma
Mně třeba taky ano. A je to děsně otravný když kliknu něco na inpočasí a zrovna se zobrazí reklama takže mě to přehodí na stránku reklamy... Navíc ta druhá reklama co poslal swan, ta se dá zavřít těžce..

414
# 24.05.2022, 20:21

palma
Musíte mít nějaké privilegium, zřejmě..? nebo nevím..
Píšeme tu o psaní příspěvků.., tedy o verzi ,, přihlášený,, .
Reklamy i coby přihlášenému mě otravují, a nejen mě, neustále.. Ať jen prohlížím nebo píšu příspěvek..
Prostě imrvére..

391
# 24.05.2022, 20:24

Hlásím ten stejný problém, je to fakt dost otravné.. :(

509
# 24.05.2022, 20:26

swan1
No, ještě mám, pravda nastavený na Safari blokování pop-up..což používám už dlouho, takže, jestli to není v součinnosti s tím vším..

161
# 25.05.2022, 07:09

palma
No jó, Švermov, to je šlechta, tam mají i banány a nechodí jim reklamy.:D

Jinak já mám dole reklamy i dvě. Ale zase buďme realisti, můžeme tady "zdarma" plkat a nejsou to stránky charity.

# 25.05.2022, 08:16

swan1
Dvě reklamní jednotky naráz v té dolní části se nesmí načítat a je to chyba. To vyřešíme. Děkuji za upozornění. Na přístupnost zavírání těch reklam se podíváme a vylepšíme to.

Počet reklamních jednotek na webu je konstantní, ten jsme neměnili. Na desktopu ani jednotky zobrazující se přes obsah nepoužíváme. Na mobilu se jim bohužel nedá vyhnout a používá je drtivá většina webů.

509
# 25.05.2022, 08:56

ludvicek
No, banány nemáme, banánovníky ano:), ohledně reklam, mám nainstalován i ad guard, problém je v tom, že některé weby si tam šoupli hodnocení příjmu reklamy, a pak nefungují, nebo fungují omezeně, má ovšem přijít aktualizace ad guardu, která bude dávat falešné hlášky o zobrazení reklamy, pak by ty webovky opět měli fungovat normálně.. holt stálý souboj z reklamou,.. nicméně je pravda, že tak weby získávají finance, já taky zvyšuju návštěvnost na In počasí kudy chodím, plus nezůstávám trvale přihlášen... kliknutí se počítají..:D

FGh
13
# 27.05.2022, 08:55

Z něčeho weby fungovat musí a zrovna tady je to s reklamou ještě rozumné. Spousta webů to cpe už opravdu za hranou všeho. Při kliknutí na stránku se zobrazí celoplošná reklama, přes kterou nic není vidět - takové jsou nejhorší a ty tady naštěstí nejsou. Takže to tady chválím.

# 19.07.2022, 09:09

Nevím jestli to zde již bylo řečeno, ale občas se mi na mobilním telefonu reklama nasune přes přepínací tlačítka (viz obrázek) a logicky tak nelzou zobrazit třeba srážky. Někdy ovšem reklama zůstává správně až nad tlačítky. Díky za případnou opravu :)

# 20.07.2022, 01:01

Mr. Lightning
To se mu stává také. Reklam je tu víc jak dost. Zrovna teď nevím co píšu. Přes půl displeje klávesnice a druhá půlka reklama. Co kliknutí to skočí nějaká otravná reklama. No hnus

# 20.07.2022, 08:42

Mr. Lightning
Děkujeme, podíváme se na to. O jaké zařízení jde?

Martin Vítek
Reklamu na mobilu přes obsah lze vždy zavřít a zabírá nejvýše čtvrtinu obsahu. V minulém měsíci jsme upravili i zavírací tlačítko, aby se reklama zavírala snáze. Nyní by neměl být problém ji zavřít bez překliknutí (zavírací tlačítko je dostatečně výrazné a velké).

# 20.07.2022, 08:54

In-počasí
Xiaomi Redmi Note 5 :D

306
# 20.07.2022, 11:59

Reklamy dělají celý web velmi uživatelsky nepřívětivý, neskutečná otrava to pořád zavírat, protože to překrývá obsah už na tak malém displeji mobilu, už ten nesmysl nějak zrušte, děkuji.

# 20.07.2022, 16:49

Yurri
Proto už sem moc na in počasí nechodím. Lepší je wetteronline. Tam mi vyskočí za 10 minut 3 reklamy. Tady jsou tři otravné reklamy na jedné stránce

42
# 20.07.2022, 16:53

Mě reklamy nevadí. Občas ji omylem rozkliknu, pak hned zavřu. Je to klik sem klik tam. Bez problému.
Ani mi nepřijde, že by jich bylo hodně. Vlastně je nějak nevnímám a ignoruji. To je nejlepší.

306
# 20.07.2022, 17:44

aura_33
Neznám nikoho, komu by nevadilo rozklikávání stránek které nechce, jedině, že by mi za to někdo platil, ale i to by mě asi dlouho nebralo?.

37
# 20.07.2022, 18:57

na PC problem neni, reklam je tu o dost min nez jinde, takze tu ani nepouzivam blokovani

ota
3081
# 20.07.2022, 21:06

Pc je naprosto v pohodě, tam s reklamou nemám žádný problém, mobil je o něco horší, ale chápu, že se web musí z něčeho zaplatit. Je otázka jestli by nestála za úvahu třeba placená verze bez reklamy.

# 21.07.2022, 22:34

Na mobilu je vždy používání webu složitější, obzvláště pokud má někdo malý nebo starý telefon. In-počasí pravidelně navštěvujeme na různých mobilech (od iPhone po Huawei - střední až větší telefony) a nikde problém není, reklama nyní zabírá stejně místa jako na jiných webech. Na některých jiných webech ještě navíc zobrazují reklamu přes celou stránku, když kliknete na nějaký odkaz a musíte ji vždy celou zavřít. Ta je ještě agresivnější než malý formát u okraje obrazovky.

Využít můžete i mobilní aplikace: https://www.in-pocasi.cz/aplikace/ - tam dokonce aktuálně reklama vůbec není (což je jedna z mála aplikací).

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.