standa.chalupny Takové množství reklam na webu samozřejmě nechceme a být na něm ani nemá. Jedná se o chybu na straně poskytovatele reklamního systému, kterou intenzivně řešíme. Za problémy se omlouváme.
In-počasí Také se mi zobrazujou samý reklamy když se chci ma něco podívat prosím opravte to aby se každých 5 sekund nezobrazovaly reklamy občas když se sem tam objeví tak mi to nevadí ale na tohle nemám
Na desktopu mi to dneska taky hodilo reklamu na celej monitor, ale nastesti se to dalo zavrit krizkem a znovu se neobjevuje. Jinak to tady neni tak strasny v porovnani s jinejma webama.
Problém by měl být vyřešen. Někde se ještě stále kvůli paměti prohlížeče (cookies) mohou zobrazovat reklamní jednotky navíc, ale v dalších dnech by to mělo být v pořádku. Pokud byste je tu ještě zítra pozorovali, dejte vědět.
Mě se hodně zobrazuji reklamy a když něco pišu tak se při vypinani reklamy vypne i klavesnice, co jsem se přihlasil, tak se mi to s reklamami nezměnilo.
Jako je to opravdu šílený, čím dál horší.. Napsat příspěvek chce opravdu na mobilu velkou trpělivost.. Skákání reklam do rozepsaného textu a po vykřížkování reklamy vám zmizí klávesnice.. Takže ťuknete do textu, aby se znovu objevila klávesnice, začnete psát a lup, skočí vám tam další reklama.. To je opravdu velkej vopruz..A nejen to...