Aura_
Jen ještě bych na závěr doporučil Auro jednu věc. Měj pokoru k sobě a druhým, není zrovna nejférovější doporučovat a radit druhým, co si mají uvědomovat apod. Každý máme své máslo na hlavě a máme svůj vlastní pohled na věc. Nesnaž se druhé utvářet k obrazu svému.
Diskuse o počasí Reklamy na webu
Aidamko.
Byl zde vznesen dotaz k redakci, jestli fungování reklam po novém roce je chyba nebo nová forma prezentace reklamy na tomto webu..
Redakcí nám bylo oznámeno, že chybička se vloudila a byla už odstraněna..Za což opravdu velmi děkujeme..
Co tu kdo okolo toho vaří za zbytečné , tradiční omáčky, je vcelku vedlejší..
Aidamko.
Ty jo, koukám, že jsem se ani nestihl zapojit do plodné diskuse.., redakce to vysvětlila jedním příspěvkem a zásahem, čímž je to O.K. .. ale zase jsem se dozvěděl od odborníka, že se dá na vyskakující reklamu kliknout několikrát za sebou, a že je to bezvadná zábava... člověk se furt učí.. no, já tu dneska mám vypadávající připojení na internet, takže se bavím čtením knížky...
„ale zase jsem se dozvěděl od odborníka, že se dá na vyskakující reklamu kliknout několikrát za sebou, a že je to bezvadná zábava...”
palma
Udělám to třeba 30x, 50x za den, pokud tam skáče často a opakovaně. Ani o tom nevím a nevadí mi to. Fakt na tom nic není. Člověk automaticky klikne na ten křížek úplně podvědomě. A spletl jsem se, zavřít tu reklamu nezabere 1 vteřinu, ale 0,25-0,5 vteřiny.
Teď už to skáče asi míň, ale já ty reklamy nevnímám, takže jsem si fakt ničeho nevšiml, jenom toho, že si tady někdo stěžoval. Jsem samozřejmě na mobilu.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.