Na mobilu je vždy používání webu složitější, obzvláště pokud má někdo malý nebo starý telefon. In-počasí pravidelně navštěvujeme na různých mobilech (od iPhone po Huawei - střední až větší telefony) a nikde problém není, reklama nyní zabírá stejně místa jako na jiných webech. Na některých jiných webech ještě navíc zobrazují reklamu přes celou stránku, když kliknete na nějaký odkaz a musíte ji vždy celou zavřít. Ta je ještě agresivnější než malý formát u okraje obrazovky.
Využít můžete i mobilní aplikace: https://www.in-pocasi.cz/aplikace/ - tam dokonce aktuálně reklama vůbec není (což je jedna z mála aplikací).
Diskuse o počasí Reklamy na webu
Tady už se toho spoustu napsalo o tom, že když je člověk přihlášený, reklamy se mu nebudou zobrazovat..
Ale to není pravda.
Se železnou pravidelností , i když jsem přihlášený, mi přes celý,, sloupečkový,, graf, výhled počasí na příští necelé dva týdny skočí reklama, většinou tato nebo podobná, s tématem důchody, důchodci..
Je to v podstatě přes celé okno...
Když to vykřížkuju, reklamu to sice odstraní, ale graf se stejně neobjeví, okno zůstane prázdné...
In-počasí
bohužel, na telefonech, minimálně u mě, tak to ten graf zakrývá, že se reklama roztáhne a apeluje na navštívení produktu.
možná chyba firefoxu, možná zařízení..
Reklama je sponzor, a záleží, kolik dá peněz na provoz.Aby třeba tady mohli psát "výhledy"
In-počasí
nyní je již plně roztažená a zabírá místo mezi grafem a výhledem, nijak se neposouvá při interakci se stránkou
TheRealStormCZE
Ano, to je přesně ono..
Je to reklama zakrývající graf a žádným přetažením se neuhne..
In-počasí
Vyzkoušet by to asi chtělo dřív, než tu začnete psát, že je to v pořádku..
Protože není...
Ta reklama se třeba i objeví vedle nad grafem a za moment přes ten graf normálně skočí a zcela ho zakryje.. Záměrně se skokem nasune přes to, co člověk zrovna sleduje..
swan1
Nikde jsem nepsal, že je vše v pořádku. Jen jsem vám popsal, jak se to má chovat. Existují tisíce zařízení a na každém se to může chovat trochu jinak, resp. špatně. U nás na testovacích zařízeních je to v pořádku. Ale zkusili jsme tam naslepo něco změnit, tak uvidíme, jestli to pomůže i u Vás. Bohužel zobrazení přímo té reklamy má na starosti skript od Google, který úplně neovlivníme.
Za mě je vše ok, že je občas někde nějaký problém je jasné. Přijde mi ale, že si lidé moc neuvědomují, že provoz webu něco stojí a my jako uživatelé za něj nic neplatíme, takže reklamy jsou vlastně jen forma jakési platby. To, že tu jako přihlášení uživatelé máme reklamy méně beru jako bonus.
u mě se ta reklama teda spravila (moto G 5G android 11) a již je plně roztažená v prostoru mezi grafem a výhledem a nijak dál nepřekáží.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.