Dobry den,
opravdu krasny a uzitecny widget za ktery dekuji. Mam ovsem jeden problem: nefunguje zobrazeni pocasi dle aktualni polohy. Pritom "pristup k poloze pro aplikace" v nastaveni mam povolen. Verzi mam 0.9.32 a verzi OS ICS, telefon Huawei g300. Prijde mi, ze tak pred mesicem a pul, kdyz jsem to nainastaloval poprve, to chvili slo a pak prestalo (jeste na GB). Pak jsem i preinstaloval system na ICS a stejne to nejde. Nevite, cim by to mohlo byt? Dekuji.
Diskuse o počasí In-počasí - novinka na Android
Díky moc za nový widget, tak nějak jsem si ho představoval :-)
Ale má ještě nějaké mouchy:
- nezobrazuje aktuální teplotu a rychlost/směr větru
- předpovědní teploty se liší od údajů v aplikaci, i když jsou nastavené stejné stanice
- název místa se tam už asi nevlezl, ale to se dá přežít
- po zrušení budíku zůstane údaj ve widgetu, dokud se nevypne obrazovka
- když se zapne notifikace, po vypnutí zůstane pořád v liště
Ale je to beta, tak snad to vychytáte. Jinak dobrá práce.
Dobrý den,
mám problém s Vaším widgetem pro android - stejný jako je popisován uživatelem na google play ... dnes mi zmizela ikona stavu počas na widgetu a nelze ji dostat zpět. nepomohla ani reinstalace - ikona se chvíli ukazovala ale po pokusu o změnu stylu jejího zobrazení je opět pryč ... :-((Jinak skvělá aplikace, ale tahle chybka zamrzí ....
vosi
Podívám se na to, ale tuším, že tam na tyto informace už není místo.
climbit
Ikonky by se již v současné době měli všechny zobrazovat správně.
cewr
Pro Symbian bohužel aplikaci vyvíjet nebudeme - možnosti jsou zde velmi omezené a moc lidí už pro tento systém nevyvíjí (náklady na vývoj aplikace by byly neúměrné).
Pokud se vám naše aplikace In-počasí líbí, budeme rádi, když ji nominujete v anketě: Mobilní aplikace roku
V sekci: Cestování a doprava
Jméno aplikace: In-počasí
Nominovat můžete i naši aplikaci MeteoMapy.
Děkujeme.
Dotaz: nebyl před nejnovější aktualizací widget i ve formátu 3x1? Ve velikosti 4x1 je zbytečně roztáhnutý do šířky a teplota je naopak zbytečně posunutá nahoru, takže zastiňuje grafiku. Předchozí widget byl vážně hezčí a praktičtější. Mám tablet s androidem 4.1. Nicméně aplikace super (widget je i tak použitelný, jen zabírá zbytečně místo) a pořád praktický bezkonkurenční.
Zdravim panove, mam problem a potreboval bych poradit. V aplikaci na mobilu mam nastavenou aktualni pozici Zlín. Kdyz kliknu na "i" ,tak mi to zobrazi graf meteostanice Zlín - Štípa. Pritom mesto Zlin ma taky svoji meteostanici. Rozdil teplot je znatelny. Diky za rady, co s tim
Zdravím.
Chtěl bych Vám pochválit aplikaci i widgety, jsem s nima spokojen. Ovšem jeden problémek mám.
Widget 4x2 mi v poslední době občas ukazuje starý čas a to od pár minut až asi po půl hodinu. Pro lepší představu přidávám screen.
Mám SGS3 s root 4.1.2 JB deodexed a používám Next Launcher ve verzi 1.35 a mám v Advanced task manageru nastaveno automatické ukončování běžících aplikací po vypnutí displeje.
Předem děkuji za jakékoliv nápady jak toto vyřešit.
Edit: Bylo vyřešeno. Stačilo trochu přemýšlet. Tady je rada: Pokud máte nějaký task manager ukončující automaticky aplikace, zakažte mu ukončovat widget a bude to v pohodě.
Dobrý den, aplikace je super, ale zajímalo by mě kde bere aktuální teplotu pro Českou Lípu? Ta je občas hodně nepřesná. Jde to nějak opravit, případně zlepšit přesnost? Děkuji.
wert
Záleží na umístění stanice, v Hradci Králové měří stanice: bezrucka.cz, která udává v současné době rychlost nárazů větru kolem 8,5 m/s.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.