Diskuse o počasí In-počasí - novinka na Android
Čím dál lepší, nové ikonky se mi líbí. Nešly by přidat (třeba) do velkého widgetu časy východu/západu slunce?
Dobrý den,používám vaši aplikaci na telefonu a androidem. Od určité aktualizace (cca 14 dni zpět) se nedá nastavit meteorologická stanice pro aktuální informace o počasí tak, jako dříve. Pro mne je to Souvrať v Královéhradeckém kraji. Nabídka míst je zde stejná jako pro předpověď počasí. V informaci v aplikaci je zmínka, že bychom si to mohli nastavit, ale nejde to. Je to takto zamýšlené, nebo jde o chybu? Moc děkuji za odpověď.... a chválím Vaši práci. A ještě omluva-psal jsem i na Váš e-mail,nežli jsem zjistil, že je možné vstoupit do diskuze.
Zdravim, po aktualizaci se mi libi nove nabidky, prosvetlovani atd, chvalim .. Jen je trosku skoda, ze pro Olomouc to bere data z Vesky.Je to sice kousek ale nadm.vyska je preci jina a tudiz teploty rozdilne.nelze to naprikladnapojit na data z chmi olomou-holice ? a at se dari pri dalsi praci
obavam se, ze muj dotaz na androidforum.cz zapadl, zkusim se pripomenout zde:
widget je super, kratkou predpoved a predevsim svatek tam velmi kvituji, nicmene mam jeden drobny esteticky problem - pouzivam na lg optimus 2x (rozliseni 480x800) go launcher ex a mam nastavenou hustotu mrizky domacich ploch na 4x5 (misto vychozich 4x4). widget se pomerove zmensi (hovorim o widgetu 4x2 s hodinami) az na cisla hodin, ktera zustanou stejne velika a posunou se ze stredu platu, pro ne urcenych dolu... namisto tisice slov jeden obrazek. kdyby s tim slo neco udelat, bylo by to fajne ;)
Martinb
Je to takto zamýšlené, ale evidentně to není nejlepší řešení . Pokusíme se nějak tyto obce, které mají meteostanici, do seznamu vrátit.
koty88
Pro Olomouc jsou data ze Slatinic, které jsou vzdálené jen pár kilometrů a jsou v podobné nadmořské výšce.
dottore
Podíváme se na to.
Dobrý den. Především pochvala - opravdu pěkná aplikace. Problém vidím pouze v aktualizaci, tak jak zde bylo již několikrát zmíněno. Proč není možné provést aktualizaci ručně? Navíc automatická aktualizace v nastavené čase taky nefunguje vždy.
Dobrý den,používám vaši aplikaci a nesedí mi teplota,nastaveno mám Dolní Lutyně,Bohumín,Havířov,Rychvald aktuální teplota byla cca 4st. a aplikace předpovídá všude 0st????Z jaké stanice berete data? Díky za odpověď. |K.Tomanec
No nějak to tady umírá. Proč vydáváte aolikaci, když potom další rozvoj a podpora chybí. Je to škoda.
A je nějaká naděje, že byste uvažovali o mé žádosti o doplnění časů východu a západu slunce samozřejmě podle zvolené stanice? Na velký widget by se snad údaje ještě vešly. Dík
Zajima me teda ze kterych meteo stanic delate vysledky pro severni moravu viz.paty prispevek vyse.Diky Tomanec
No,tak to musím říc,že jestli máte data z Ostravy,tak tato aplikace je pro mně nepoužitelná,protože Ostrava je ode mě 20km!Proč nepouživate data CHMI?? Těch stanic je podstatně víc a aplikace by byla přesnější než doposud ta vaše??Tak to už chápu ty stejné a nepřesné teploty o kterých jsem se zmiňoval v mém dotazu.Tomanec
Anonymní
Vzdálenost 20 km není nikterak významná. Navíc je teplota z okolních meteostanic dopočítána pro Vaši lokalitu (není tedy použita jen z Ostravy). Ostatní aplikace používají ještě menší síť meteostanic (přesnější hodnotu tedy zatím v žádné jiné aplikaci nedostanete).
Tak hodně zdaru v novém roce a spravte aplikaci co nejdřív. Nějak ten přechod nezvládá.
aplikace doposud Ok - bezva, ale jak již v předešlém odkazu nezvládla (alespoň ve verzi ANDROID) přechod do roku 2012 a nyní je nefunkční
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.