Další taková inspirace, co mně napadla, možná je to složité na napsání skriptu, nevím. vedle ikony hodin vlevo a ikony minut vpravo je docela prázdná černá nevyužitá plocha, kam by se dal umistit ukazatel baterie s procenty a ukazatel sítě s rozlišením zde 2G nebo 3G. Jsem to jenom tak narychlo nakreslil:
Původní nynější:
http://www.imagehosting.cz/?v=sga1.png
návrh:
http://www.imagehosting.cz/?v=sga2.png
Diskuse o počasí In-počasí - novinka na Android
Nefunguje mi to počasí podle aktuální polohy. Píše mi to Prahu, ač jsem v Bojkovicích, což je Zlínský kraj.
A to ukazování aktuálního stavu baterky by bylo velice fajn
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, zda by šlo udělat aby se widget aktualizovat manuálně. Takto po časovém intervalu mi to nevyhovuje. Jinak moc dobrá práce!
Proč už není widget na android marketu?
Anonymní
V Andoid marketu je stále: Widget In-počasí.
Za názory děkujeme. Pracujeme na nové verzi a určitě je registrujeme.
Dnes vyšla nová verze! K widgetu přibyla celá aplikace, která již prozradí kompletní předpověď pro Česko. Nechybí ani všechny důležité informace o aktuálním počasí v daném místě a klimatické údaje. Zároveň byl rozšířen počet měst, které jsou k dispozici (na několik stovek). Aplikace je zdarma a tak ji můžete hned vyzkoušet: In-počasí (+Widget)
Srážky nad ČR můžete sledovat v naší aplikaci: Meteoradar
In-pocasi
Dobrý den, po poslední aktualizaci se mimojiné změnily možnosti nastavení vzhledu widgetu pro android. ztratilo se nastavení, zda chci používat "světlé" či "tmavé" hodiny pro widget 4x2 a zůstalo napevno nastavené tmavé provedení. Je možné někde přepnout vzhled na světlé hodiny?
Dobrý den
Mám zájem o Váš widget počasí na androidu, avšak mám Toshibu AC100 s androidem 2.2. Problém je že výrobce zde nedal Android market, a proto prosím o odkaz na přímé stažení aplikace, děkuji
Dobry den, po aktualizace na galaxy S2 pro mesto Olomouc nefunguje nic. Bude to nejak opraveno ? dekuju za info.
Mohl by jste mi prosim zaslat app jeste pred tou posledni aktualizaci na mail koty88koty@gmail.com . Dekuju
Dekuju za Vasi odpoved. Me zarizeni je Galaxy S2 verze 2.3.4 KI4
In-pocasi
Dobrý den, omlouvám se, asi došlo k nepochopení, ale na Vámi udané stránce přímý odkaz ke stažení není. Jsou tam dvě odkazy, jeden pod názvem stáhnout aplikaci-jenže ten nefunguje v počítači s windows ani v zařízaní s androidem kde výrobce nedal android market, druhý odkaz je na stránku aplikace na android marketu. To znamená že v mém zařízení Toshiba ac100 kde nemám android market si to stáhnout nemůžu. Za kladné vybavení děkuji.
Dobry dem, rad bych se zeptal kdy tedy vyjde uz ta aktualizace ?
Liciko
No ta aplikace sama o sobě, pokud ji máš už nainstalovanou v mobilním telefonu, ti fungovat bude i bez připojení na internet, jen se ti nebudou aktualizovat a načítat data.
Ale jestli ji budeš chtít využívat nebo přeinstalovat, tak určitě k tomu připojení potřebuješ, to je snad logické, ne?
Stačí třeba přes bezdrátovou sít' Wi-Fi, což asi většina mobilů už má.
Liciko
Jojo, některé Wi-Fi jsou zabezpečené a potřebuješ heslo. To heslo můžeš získat přímo od majitele Wi-Fi sítě (nejlépe se ho zeptat) nebo ho zjistit pomocí nějakého prográmku. Na internetu jich bude asi dost, ale není to zrovna legální a já bych to ani nezkoušel. Nebo se připojit někde kde to není zaheslované a nebo využít internetových balíčků operátorů, ale za to už se platí.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.