Hurec-díky za odpověď.
Diskuse o počasí Nový týden přinese hodně slunce a v některých dnech tropy
počkám do 8 a jestli nic ,budu muset zalívat akorát v sudech je na poslední tak 2 zalívání max,nevím jestli počkat do pátku kdy má být do té doby chladněji a nechat zalívání na víkend jak budou zase pařáky ,protože ecák mě fakt nepotěšil s tím výhledem ,odsunuté ochlazení po těch vedrech z pondělí na nevím kdy až a srážky zase k prdu ,to se sudy nenaplní ani ze čtvrtky ,tohle jsme tu fakt snad nikdy neřešili akorát na přelomu dubna května bylo chvíli takové období
Jsem zvědav kolik se dnes ukáže supercel,dle střihu větru?
Francois-jaké to je u tebe?Doufám,že ti zaprší. Moc bych ti to přál.
Bouřka na pomezí okresů Plzeň-jih a Strakonice vypadá dobře. Příjemné překvapení a trochu satisfakce za čtvrteční propadák.
Edit 18:20 - radar opět zkresloval a vlivem silného větru byly srážky slabší než se mohlo zdát. Např . stanice v Kocelovicich pouze 1mm - z pohledu kamery (viz příloha) to však v nejbližším okolí muselo být o něco víc.
Vlcopolak41
Díky, ale bohužel, 1mm..
Místní závětrná vysoušečka tu prostřední bouřku úplně zlikvidovala..
Ta Nepomucká - Blatenská i ta jižně šumavská mnohem lepší..
Ale takhle je to tu v závětří bohužel normální, přejde to hřeben a za ním propad vzduchu dolů a jeho rychlé vysoušení...
Takže jako obvykle, spousta větru(náraz 46km/h), žádný úhrn..a ochlazení o 12°C..
Duha fajn..
Francois-jsem zvědav jestli u mě zaprší,u nás to je letos taky bída,asi taky spadne hovno
Mára 7
To je vidět i na mapě srážek, zatím do 5 mm https://www.in-pocasi.cz/aktualni-pocasi/?tab=sraz...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.