dawe Prostě je u vás luxusně, navíc už několikátý rok po sobě, vyrovnejte se s tím, že u vás není nejtepleji v ČR (ani zdaleka ne) a začněte nadávat jen na sucho
Jinak GFS stále potvrzuje pěkné ochlazení na normální teploty na přelomu července/srpna
Ondra83 ani teploty zatím ujdou,ale pořád si stojím zatím že sobota bude u nás docela teplá,viz Aladin,takže ČHMU je mimo.A ano nadávat na sucho mám právo,a ty avizované srážky o víkendu se nám zase celkem vyhnou a vše se odehraje na jihu území a možná v Beskydech.
dawe Zvůj milovaný ecák, který ti dával poslední naději na tvé žvásty, už i ten tě musel posledním výstupem totálně zadupat. Takže se tě ptám, kdy u tebe budou ty ukrutný vedra, před kterými varuješ už týdny?
Dawe je otravný troll této skupiny, nejlépe uděláte, když na něj nebudete reagovat, třeba ho to pak přestane bavit otravovat tu všem jinak normální a příjemnou diskusi...kdykoliv to zapnu, všude jen dawe se svým plakáním, to nemůže být normální člověk...
Tak dnešek očekávám opět přes těch 33, včera jsme tu měli místní rekord, dle análů zdejší stanice vyrovnáno maximum 33,1... tady u mne na"placatém vršku" jsem zaznamenal ve finále 33,8... kolega o 500m dále měl dokonce 34,2.. tak uvidíme, jinak celková změna klimatu se projevila i dalším nepůvodním druhem hmyzu, dorazila cikáda makedonská, jestli se to tu časem namnoží, to bude konečně pořádný "cvrkot"...
Tak když jsem se včera odpoledne vrátil z Těšína takmy bylo na zvracení nejenom že v Těšíně bylo krásně chladno ale i to sucho co popisuje dawe nebylo tak hrozné. Mimo jiné včera bylo v Brně 34,1°C a některé linky MHD (Tramvaje) měly zpoždění až 25min kvůli výpadkům výhybek a poškození kolejnic
palma Já jsem pro změnu dnes ráno pozoroval hrdliččí páření, takže musím s Vaším teplým podzimem souhlasit, a možná bych přidal i teplou zimu, aby se jim dařilo.
dawe Jo v neděli to tam je, já se pro jistotu jedu od pondělí ohřát k moři, tady se má dle všeho trochu ochladit, tak abych nevyšel ze cviku, až za 14 dní přijedu, tak doufam, že to bude do tepla, abych nedostal teplotní šok..