Frnda Teda před časem tu jeden šaman tvrdil, že stačí kolem baráku a blízkém okolí rozlít ocet a bude modrá obloha, takže tancujete a při tom cmrndejte ocet, to by mělo zabrat!
Tak bohužel u mě na zahradě 3 km od MB za večerní SF jen 12 mm - ta linie nad celou Vysočinou tady končila a předtím na TF 7 mm, takže sice napršeno je, ale do zahradnického 20 mm v kuse to mělo daleko, výpar je brutální, vítr mi ulamuje angrešty, přeháňky jdou severněji, u nás díky větru bez šance, nade mnou skoro jasno, radost dlouho netrvala, ještěže jsem objevil nej mulč na zeleninu.
No nás dneska zatím všechno obchází, ale za noc nám tu spadlo 28mm no mohlo být i víc kdyby nás to dnes neobešlo. Aladin nám to tu sliboval, ale nakonec nás to zase jen lízlo tak jako vždy.
Predators2 No dnes už by to byla asi desátá intenzivní přeháňka. Nechápu, chodí to stále po stejných místech. My od rána 0,2 a Aladin jako vždy mimo. Předpovídal nám asi 6 mm a to i v Krušných, tam taky sotva 1 mm.
Ondráš* No než jsem donesl foták tak to už byla jen taková žížalka,ale před tím to byla pěkná roura směrem dolu.Podle mě to byla asi supercela podle radaru a tromba nebo tornádo vzniká na čele bouřky v jihovýchodní straně.Nebo se pletu?