pepicek Kolego, to je mapka úhrnu, je jen za červenec. Bavíme se o létě, a ty jsi psal celkový úhrn 95 mm. Leknín má ty data prakticky v pořádku, a jako jediný z oblasti, dává normální informace, ať už o srážkách, či teplotách
Vencaa Nechápu to Proč si přeješ vždy nějakou apokalypsu v Mostě, když se má konat v okolí nějaká větší kulturní akce? Jseš normální? Tohle vážně do slušný diskuze o počasí, nepatří
pepicek Pokud nemáš podrobné srážkové záznamy, tak tvá informace o ani ne 100mm za celé léto je co? Dezinformace, spekulace, odhad nebo co? V každém případě to bude nesmysl... Lerak2 Naprostý souhlas.. Škodolibá, nekulturní hov.da se najdou všude, ale na web o počasí to opravdu nepatří...
Lerak2 Šak jo, rozdíl v řádech mm jak jsem psal. Taky jsem psal že byl srpen výrazné srážkově podprůměrný, což se projevuje ted, září zatím jen 25 mm a k tomu deficit z většiny zimních a jarních měsíců. Ale samozřejmě jsou oblasti kde jsou dlouhodobě na tom hůře
Aldy1977 No jestli je 318 mm vs. 318 mm, rozdíl v několika mm. Tak ok. Jinak už líp počítat neumím A ano, srpen v Rožnově, něco přes 50 mm, na tu bídu v republice, ještě velmi dobré. Zvlášť po těch cca 170 mm v červenci. A cca 100 mm v červnu. Já se vlastně ani nedivím F4, když to vidí. Pro srovnání, když v Tušimicích spadla polovička celého letního úhrnu, v jedný hodinový bouřce, a za srpen jen 16 mm. Tak se úplně nelze divit, nějaké menší frustraci F4
Pohádky,dezinformace,extrémisti i plačky,kterým nakonec nakapalo skoro 40mm.Ještě,že ten Lerak2 dá občas někomu za uši Mě se tedy ověřovat každou informaci nechce,ale je jasné,že ty nejvíce podezřelé jsou první na řadě.
jack Co je na hlavu? Mě nějaké slavnosti nezajímají chci vodu na houby a na víc se na akci nedá platit hotovostí a nebo kartou takže to už katastrofa dávno je .
Člověk chce jen déšť a hnedka mě tady někdo musí urážet nechápu.
Vencaa Tak ještě tu o Karkulce, což? Ne, nechceš jen vodu..na houby.. Chceš aby počasí znepříjemňovalo kulturní akce u vás, minule to byl nějaký festival tam, kterému si přál silné bouřky, pořádnej výplach.. Teď slavnosti.. Když se tam neplatí ani hotovostí nebo kartou, tak čím? Proč sem tohle taháš? Spíš než zajímavý, je to celkem hloupý...