Diskuse o počasí Sněžení 12.1. až 15.1.2021
Ve své podstatě mne teď už zajímá jen na jaká minima dosahneme v noci na zítřek, přes den jsme nastoupali až na -1,5 nejnižší teplota ze včerejška na dnešek atakovala -6.. takže zatím jsme měli letos nejchladněji z 11.1. na 12.1 a to -6,8 takže zima jak někdy po ránu v listopadu když se zadařilo.., ale díky za sníh, dneska a zejtra si ho tu užijem, v dalších dnes o něj přijdem. A modelům tedy již tři dny za sebou, alespoň tady u nás, nevyšlo vlastně nic..
matous160
Jen tam neumrzněte u nás to vidím s mrazem marně, je zataženo sem tam popadává sníh a teplota na -5, budem rádi jestli budem atakovat desítku ale tak chvála bohu, nechci žádnej mráz, ať si zůstane ve Slezsku v Těšíně mimochodem tam mají i 31 cm, tedy jak na Vysočině v 600 m, tam mají furt kliku ať už v létě nebo v zimě
Petr75
Na těch zasněžených pláních je to vždy kontrast. Jinak ty návětrné strany jsou hodně drsné prostředí. Tam bych barák nikdy nestavěl.
Prady
Frézu netřeba pokud máte u baráku jen zahradu. Naopak hrablo zajistí nějaký pohyb i v počasí kdybych jinak nevystrčil ani nos.
Dokonce nemám a nepotřebuji ani čtyřkolku. Denně dojíždím dolů do práce a nemám s tím problém. Dosud jsem nikdy nenasadil ani řetězy.
V Havl.Brode celý den sněží, na radaru celý den nic,sice nic velkého aspoň ale něco.uvidime co zítra, ale sněhu je tu dostatek...
Kokos342
Zase klid, v zimě tam určitě nemáte haldy sněhu ? Bratr bydlí přímo v Hradci, takže hradecko znám docela slušně a řekl bych, že jestli tam máte 13cm tak je to na vaší lokalitu hodně velký nadprůměr to i u nás je dlouhodobý průměr sněhové pokrývky pro tyhle dny 10-15cm a to dřív byly i zimy s 50-80cm sněhu. Jinak Hradec, Baarova kousek od řeky je kolem 10cm, 4cm určitě né...možná tak na náměstí
aura33
Trochu oponovací komentáře teď mám, ale 30-40 čísel tam nebylo ani náhodou....třeba u nás 20-30cm a to byly dobré podmínky návětří pro Vysočinu.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.